Gada_br%c4%abvpr%c4%81t%c4%abgais_2019_original

5. decembrī kinoteātrī “Silver Screen” notika brīvprātīgo godināšanas pasākums “Brīvs un prātīgs 2019”, kura laikā tika apbalvoti visaktīvākie un labākie brīvprātīgā darba veicēji, kā arī organizācijas, kuras aktīvi izmantoja mājaslapu www.brivpratigie.lv, lai nodrošinātu veiksmīgu brīvprātīgā darba norisi.

Vislielāko atzinību saņēma 3 aktīvākie Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes nodaļas brīvprātīgā darba veicēji:

· Irina Šinkarenko;

· Evita Maliņa;

· Jekaterina Polgina.

Brīvprātīgos ieradās apsveikt atbalstītāji, viņu ģimenes un draugi, kā arī Daugavpilī svarīgi un atpazīstami cilvēki. Svinīgo godināšanas ceremoniju ar pateicības vārdiem brīvprātīgajiem atklāja Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš. Goda rakstus brīvprātīgā darba veicējiem pasniedza Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Dukšinskis.

Kopumā pasākumā “Brīvs un prātīgs 2019” tika godināti 47 brīvprātīgie, kuri šī gada laikā aktīvi piedalījās pasākumos un veica brīvprātīgo darbu. 2019.gada laikā Jaunatnes nodaļā uz doto brīdi ir reģistrēti 127 brīvprātīgie.

Ja arī Tu vēlies iesaistīties brīvprātīgo kustībā, gaidām Tevi Jaunatnes nodaļā (Saules iela 5a) vai zvani pa tālr. 65422304, 27028209.

Jaunatnes nodaļa pateicas visiem brīvprātīgajiem par paveikto darbu!

 

Informāciju sagatavoja:

Jaunatnes nodaļas sabiedrisko attiecību speciāliste

Gunta Jerlikova

jaunatne@daugavpils.lv