Whatsapp_image_2021-10-09_at_17.29.43_original

Biedrība IIC DINO, Daugavpils pilsētas Jauniešu dome un Projekta “Attīstošo spēļu klubs” dalībnieki  9.oktobrī Daugavpils pilsētā organizēja Foto orientēšanās sacensības. Foto orientēšanās sacensības norisinājās komandās. Sacensību laikā dalībnieki meklēja Daugavpils pilsētas objektus, kurus ir iecīnījuši vietējie iedzīvotāji. Atzīmējot, Daugavpils Universitātes simtgadi foto orientēšanās sacensībās tika iekļauti četri objekti, kas saistīti ar universitātes pagātni un tagadni. Komandu dalībnieki ir attapīgi un prot atrast īsāko ceļu, lai nonāktu mērķī. Sacensību laikā komandas dalībnieki ne tikai meklēja objektus, bet arī meklēja atbildes uz jautājumiem. Komandas dalībnieki par objektu un atbilžu meklējumiem  saņēma punktus – apsveicam ātrākos un zinošākos!

Pasākumā notika sīva cīņa. Trešo vietu ieguva komanda “Birds”, ar 22,5 punktiem, kura centās izpildīt vis ātrāk uzdevumus..

Otro vietu ieguva komanda “Агафия”, ar 23,5 punktiem. Komandas dalībnieki cīnījās par precīzāko objekta punkta fotografēšanu, atbilstoši saņemtajam attēlam un visprecīzāk sniegt atbildi uz jautājumiem.

Pirmo vietu ieguva komanda “Bogdanovi no DGB”, ar 25,5 punktiem Komanda, kura vis ātrāk tika galā ar uzdevumu, iesniedzot pirmā atbildes, kā arī vis precīzāk veica uzdevumu izpildi, ievējojot laika termiņu un fotogrāfijā redzamo personu skaitu un rakursu.

 “Šo jaunatnes iniciatīvas projektu pilnībā finansē Eiropas Sociālā fonda projekts Nr.8.3.4.0/16/I/001 “Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” (PuMPuRS).

Priecājamies par 10 komandu dalību foto orientēšanās sacensībām. Izsakām pateicību visām komandām, kuras piedalījās sacensībās, kurām pietrūka pavisam nedaudz līdz godalgotajām vietām. Tiksimies oktobrī un novembrī pasākumos, kuri veltīti Daugavpils Universitātes simtgadei!

Apsveicam pirmo trīs komandu uzvarētājus ar balvām, kuras var saņemt, sazinoties pa tālruni 20231327 (Gunita) un vienojoties personīgi par balvu saņemšanu.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Gunita Vanaga

+371 20231327