37724327_1777681169016326_7695099484685991936_o_original

Ja gribi kaut ko mainīt savā kopienā, organizācijā vai dzīvesvietā, ja Tev ir motivācija to darīt, bet pietrūkst iedrošinājuma, zināšanu vai prasmju, ja Tevi interesē, kā labāk sadarboties ar cilvēkiem no citām kultūrām, ar atšķirīgām pieredzēm un uzskatiem un, ja vēlies attīstīt sadarbības iespējas ar organizāciju un kopienu pārstāvjiem, AICINĀM Tevi kļūt par Jauniešu līdzdalības apmācību "Brīvs un prātīgs!" dalībnieku.

9. – 12. jūlijā Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes nodaļa sadarbībā ar Daugavpils Jauniešu domi un Višķu pagasta Jauniešu centru organizē Jauniešu līdzdalības apmācības "Brīvs un prātīgs!".

Apmācību mērķis veicināt jauniešu līdzdalību un popularizēt brīvprātīgo darbu, kā arī veicināt brīvprātīgo darbu dažādās sfērās.

Izglītības programma līderiem tiks nodrošinātas apmācības trenera vadībā par tēmām:

1.  indivīda loma sabiedrībā un piederība kopienai;

2. kopienas projektu plānošana un attīstība, balstoties uz pašizziņu un saikņu ar notiekošajiem procesiem vietējā, reģionālā un globālā līmenī apzināšanos;

3. sadarbība ar citu kultūru pārstāvjiem, kuriem ir dažādi uzskati un pieredzes stāsti.

Ja esi motivēts ieguldīt savas zināšanas, prasmes un laiku savā un kopienas attīstībā, veicinot pozitīvas pārmaiņas, kļūsti par līderi un piedalies apmācībās!

Apmācības notiks atpūtas kompleksā "Višķezers". Vietu skaits ir ierobežots. Pieteikties uz apmācībām var sākot no 27. jūnija līdz 3. jūlija plkst. 12.00, vai kamēr ir brīvas vietas. Pieteikties var atsūtot uz e-pastu jaunatne@daugavpils.lv savu vārdu un uzvārdu, vecumu, tel. numuru, e-pastu, pārstāvētās organizācijas nosaukumu. Apstiprinājums par dalību nometnē tiks nosūtīts uz Jūsu e-pastu.

Papildu informācija:

Artjoms Pučinskis

27028209