Logo_original

Par godu Latvijas 100. dzimšanas dienai ir izveidota akcija "Manas 100 brīvprātīgā darba stundas Latvijai". Aicinām Jūs tajā piedalīties un padot informāciju tālāk.

Jebkuram Latvijas iedzīvotājam ir iespēja online uzskaitīt, cik stundas viņš/-a veic brīvprātīgo darbu. Iespējams, ka viņš/-a būs pārsteigts/-a, cik  stundas jau uzdāvinājis/-usi mūsu mīļajai Latviaji 2018. gadā! :)

Akcijas "Manas 100 brīvprātīgā darba stundas Latvijai" ietvaros ir radīts bezmaksas online rīks, lai sekmētu apzinātu mācīšanos un kvalitatīvu brīvā laika pavadīšanu neatkarīgi no tā kādā jomā vai kurā novadā labais darbs tiek veikts. Tam nav jābūt saistītam ar Latvijas Sarkano Krustu. Tās var būt vairākas stundas kaimiņa kartupeļu talkā, skaists koncerts cilvēkiem mums apkārt un arī atbalsts kāda pasākuma organizēšanā, jebkas. Vienā vietā apkopots un kopā saskaitīts, šis pavadītais laiks analizējot un izvērtējos var kļūt par vērtīgu mācīšanās rīku un reālu pierādījumu topošajam prakses un darba devējam.  Kā arī tā ir fantastiska dāvana mūsu mīļajai Latvijai, apskaties šajā īpaši izveidotajā interaktīvajā kartē, cik Tavā novadā ir superīgi cilvēki - http://100stundas.redcross.lv/map - Rīga, Daugavpils un Brocēni "izvirzījušies priekšgalā".

Tā ir arī iespēja jaunatnes un NVO darbiniekiem organizēti sekot līdzi savu biedru aktivitātēm, iegūt datus(ne sensitīvos :)) par saviem brīvprātīgajiem un skaidrot, analizēt ieguvumus un nepieciešamās izmaiņas.

Kā tas darbojās? Pavisam vienkārši!

1. Cilvēks reģistrējas http://100stundas.redcross.lv/

2. Ievada savā profilā, cik stundas un kur ir veicis brīvprātīgo darbu.

3. Uzzina, cik stundas ir uzdāvinājis mūsu Latvijai pats un viņa draugi.

4. Brauc oktobrī svinēt Latvijas dzimsānas dienu. Aicināsim kopā visus, kuri 2018. gadā būs paspējuši savākt vismaz 100 stundas.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=qCwIAk6Nlqw&t=5s 

Pievienoju materiālus, ko varat lietot gan elektroniskā, gan drukātā formātā.

 

P.S.

Drīzumā tiks sākts darbs pie brīvprātīgā darba mobilās aplikācijas izstrādes, lai celtu brīvprātīgā darba kvalitāti un efektivitāti visā Latvijā. Interesenti, kam ir pieredze mobilo aplikāciju izstrādes jomā ir aicināti sazināties ar mums, lai piedalītos ar idejām, ieteikumiem šajā procesā.

Jautājumu gadījumā, lūdzu, sazināties ar mani.

Lai lieliska diena!

--

Ar cieņu

Sigita Skujiņa

LSK projektu vadītāja asistente

 

Biedrība „Latvijas Sarkanais Krusts"

Šarlotes iela 1D

Rīga, Latvija, LV - 1001

Mob. : +37126758981

www.redcross.lv

www.lskj.lv