Biedrība "Z-Puzzle" aicina pieteikties jaunajam bezmaksas projektam “Ārpus komforta zonas. Dzīves psiholoģija”.

 Gribat pilnīgi bezmaksas saņemt jaunu informāciju un pilnveidot savu ikdienu kopā? Tad laipni gaidīsim Jūs pirmajā nodarbībā, kurā iepazīsimies un pastāstīsim vairāk! Vai arī Jūs gaidījāt zīmi, ka ir jāiziet no komforta zonas? Te tā ir!

 Mūsu mērķis: Iepazīstināt ar psiholoģiju un parādīt, ka tā ir mums apkārt. Iemācīties formulēt un argumentēt savu viedokli, saprast sevi un citus. Kā arī iepazīt jaunus cilvēkus un iemācīties veiksmīgāk veidot kontaktus. Un visbeidzot atrast motivāciju iziet no komforta zonas un lietderīgi pavadīt laiku.

 Projekta ietvaros Jūs gaida, pirmkārt, iepazīšanās un aktuālo tēmu noteikšana, ekstremāli uzdevumi, otrkārt, psiholoģisko jautājumu apspriešana un apskatīšana no dažādiem skatu punktiem. Interaktīvās lekcijas “Kā saprast sevi un citus”, “Komunikācija no psiholoģijas viedokļa” un citas. Izņemot teorētisko daļu, piedāvāsim jums piedalīties situatīvās spelēs (lomu spēlēs) un debatēs. Projekta plānotais garums ir 3 mēneši.

 Nesēdiet uz vietas, bet paplašiniet savu redzes loku! Mēs ticam, ka katrs cilvēks ir unikāls un apdāvināts, tāpēc arī no Jums būs atkarīga projekta attīstība un darbība!

Gaidam Jūs 11.maijā plkst.17:00 Varšavas ielā 45!

 Reģistrācija līdz 5.maijam: https://goo.gl/uYUTjc

Kontaktinformācija: 26123495 (Jekaterina), 29764264 (Līna)