Pitanie-kormjaschei-materi_original

Cienījamās topošās un jaunās māmiņas!

Lieliska ziņa!!! 
Mūsu klubs "Laimīgi bērni un vecāki" organizē pasākumu "Art - vakarēšana"  par tēmu „Topošās un jaunās māmiņas pareizs uzturs”, kuru vadīs profesionāla uztura speciāliste Agnese Pavlova, tiek plānota laika periodā 13.03.2017.-17.03.2017., ilgums 1-1,30 stunda, pēc adreses Kandavas iela 19, firmas Maģistr ēka, 3. stāvs, 309. kab. Tikšanās laikā speciālists atbildēs uz visiem māmiņu jautājumiem, dzersim aromātiski tēju ar saldumiem, izveidosim nelielu rotaļlietu priekš jūsu mazuļa.
Tiek aicinātas topošās māmiņas jebkurā grūtniecības nedēļā un jaunās māmiņas.

Obligāta savlaicīga iepriekšēja reģistrācija, rakstot uz mūsu elektronisko pastu: laimigiberni@inbox.lv (lūdzu norādiet savu vārdu un mobīlo telefonu), tā kā brīvo vietu skaits ir ierobežots. Telefons saziņai - 26431447. Tikšanās notiks ar Daugavpils pilsētas domes atbalstu!

Grūtniecība un bērna barošanas periods ar krūti nav tas laiks, kad nebūtu jāuztraucas par ķermeņa svara palielināšanos. Visi zina, ka ēdienkartei jābūt daudzveidīgai, taču jāieklausās arī tajā, ko organisms pats prasa papildus ikdienā ierastajam. Jautājumi, kas ir saistīti ar uzturu sāk rasties uzreiz pēc bērna barošanas uzsākšanas ar krūti, ko drīkst un nedrīkst ēst, lai nebūtu alerģijas? Kad māmiņas sevi ierobežo ar vienveidīgu ēdienu, piemēram, ēd tikai vistu un griķus, vai tas ir nepieciešams? Uz šiem un citiem jautājumiem jūs saņemsiet atbildes mūsu "Art - vakarēšanas" pasākumā ar profesionāla uztura speciālisti Agnesi Pavlovu.