Img57444c4710f86_original

29. maijā Stropu aktīvās atpūtas un sporta trasē norisināsies Daugavpils skrituļslidošanas sacensības. Starts bērnu grupās paredzēts plkst. 11:00, bet vecākajās grupās no plkst. 11:30.

Stropu trase ir ideāli piemērota ne tikai velosipēdiem, bet arī skrituļslidām, tādēļ Daugavpils Sporta pārvalde aicina piedalīties pirmajās oficiālajās skrituļslidošanas sacensībās šajā trasē. 

Sacensības būs piemērotas kā lieliem, tā arī maziem. Visiem sacensību dalībniekiem, atskaitot bērnu grupas (2008. dzimšanas gads un jaunāki), būs jāveic 2,8 kilometru distance (1 aplis). Sacensībās tiek aicināts piedalīties ikviens atpūtas cienītājs ar skrituļslidotāja iemaņām. Obligātais nosacījums ir aizsargķiveres, bez kurām dalībniekiem startēt būs aizliegts. 

Bērniem līdz 18 gadu vecumam obligāti jābūt vecāku atļaujai, kura jāuzrāda reģistrējoties. Reģistrēties elektroniski būs iespējams līdz 27. maijam, rakstot uz e-pastu: santaupite4@inbox.lv. Pieteikties sacensībām būs iespējams arī sacensību dienā no plkst. 10:00, bet visus interesentus lūdzam reģistrēties laicīgi. 

Bērnu distances dalībnieku starts paredzēts plkst. 11:00 un tiem būs jāveic 200 metru distance. Pašiem mazākajiem paredzētas pārsteigumu balvas no Zinātkāres centra “Zinoo Daugavpils”.

Piesaistītie faili: