Evs_lv_original

Ja esi motivēts un radošs jaunietis un vēlies iegūt noderīgo pieredzi un kļūt par brīvprātīgo citā valstī, nepalaid garām unikālo iespēju un piedalies īstermiņa Eiropas brīvprātīga darba projektā Bulgārijā.

Kur: Burgas, Bulgārija

Norises laiks: 01.06.2016 – 31.07.2016.

Projekta organizētājs: Bulgārijas organizācija „Astika Foundation”

Projektā piedalīsies jaunieši no: Latvijas, Spānijas, Portugāles, Francijas, Bulgārijas

Projekta mērķis: starptautiskā ielas mākslas jauniešu festivāla sagatavošana un organizēšana (teātris, mūzika, māksla, instalācijas, cirks un citas aktivitātes). Festivāls norisināsies Lozenets Burgas reģionā.

Brīvprātīgo pienākumi: Projekta dalībnieki tiks iesaistīti festivāla sagatavošanas aktivitātēs. Viņi veidos scenāriju, sagatavos radošas darbnīcas, kostīmus, mākslas instalācijas, kā arī piedalīsies informācijas izplatīšanā par festivālu.

Prasības: 18 – 30 gadi, angļu valodas zināšanas vismaz sarunvalodas līmeni, spāņu valodas zināšanas tiks uzskatītas par priekšrocību.

* Projekta organizatori segs brīvprātīgiem izmitināšanas, ēdināšanas, ceļa izmaksas, kā arī kabatas naudu. 

Vakanču skaits: 2

Ja tevi ieinteresēja piedāvājums, sūti savu CV un motivācijas vēstuli angļu valodā uz evs_erfolg@outlook.com līdz 06.05.2016. Lūgums CV norādīt arī savu Skype vārdu, jo projekta organizatori vēlas organizēt skype pārrunas ar kandidātiem.