Jaunatnes_starptautisko_programmu_agentura_logo_original

2014. gada 20.-21.septembris, viesnīca „Hotel Jūrmala SPA”, Jūrmala

 

Brīvprātīgais, ja esi piedalījies ES programmas "Jaunatne darbībā" apakšprogrammā "Eiropas Brīvprātīgais darbs" un īsāku vai garāku laiku bijis EBD brīvprātīgais kādā citā valstī, Latvijas Nacionālā aģentūra (Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra) organizē ikgadējo bijušo brīvprātīgo tikšanās pasākumu jeb ex-brīvprātīgo tikšanos, kurā satiksies visi, kuri no Latvijas devušies EBD.

Esi aicināts ex-brīvprātīgo tikšanās pasākumā piedalīties neatkarīgi no gada, kad projektā piedalījies (kaut vai tas bija pirms gada) vai projektā pavadītā laika (varbūt tās bija dažas nedēļas, varbūt gads, varbūt projektu pārtrauci ātrāk-arī tad Tev šī tikšanās būs noderīga!). Taču, ja šādā Latvijas Nacionālās aģentūras organizētā ex-brīvprātīgo pasākumā jau iepriekš esi piedalījies, tad otrreiz šādu pasākumu apmeklēt vairs nevari.

Tikšanās mērķis:

Nodrošināt bijušajiem brīvprātīgajiem laiku, telpu un nepieciešamo atbalstu, lai izvērtētu EBD projektu laikā gūto pieredzi, zināšanas un prasmes, kā arī motivēt brīvprātīgos turpmāk iesaistīties jaunatnes darbā (projektos, aktivitātēs, NVO sektorā) un lietderīgi izmantot EBD iegūtās un pilnveidotās kompetences.

Dalībnieku profils:

Jebkurš, kurš ir piedalījies programmas "Jaunatne darbībā" apakšprogrammā "Eiropas Brīvprātīgais darbs" un īsāku vai garāku laiku bijis EBD brīvprātīgais kādā citā valstī. Dalībnieku atlasē priekšroka tiks dota tiem EBD brīvprātīgajiem, kuri atgriezušies no EBD pēdējā gada laikā. Tikšanās dalībnieku skaits ierobežots, ikgadējā tikšanās reizē piedalīsies ne vairāk kā 30 dalībnieki.

Tikšanās laiks un vieta:

2014. gada 20.-21.septembris, Jūrmala, viesnīca „Hotel Jūrmala SPA”

Tikšanās vadītāji:

Māris Resnis un Valters Melderis

Ikgadējā tikšanās notiks pilnas 2 dienas, tāpēc svarīgi, lai Tu varētu piedalīties abas dienas! Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra ar Erasmus+ programmas atbalstu sedz uzturēšanās, ēdināšanas un apmācību izdevumus, savukārt ceļa izdevumi uz apmācību norises vietu gan jāsedz Tev pašam.

 

Piesakies, aizpildot anketu elektroniski līdz 2014. gada 07. septembrim! http://ej.uz/mgup

Rezultāti tiks paziņoti visiem personīgi līdz 2014. gada 10. septembrim. Ja rodas jautājumi vai nepieciešama papildus informācija, lūdzu, raksti vai zvani: Rīgas reģionālais koordinators – Egija Kļaviņa, tālr.: 26263401/ apmacibas@brfonds.lv