Nometnes-2032-02_max_original

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība arī šogad piedāvā plašu nometņu klāstu bērniem un jauniešiem. Pamatā šīs nometnes tiek organizētas uz vietējo skolu bāzes, tomēr šogad nometnes norisināsies arī Daugavpils Inovāciju centrā, Mākslu izglītības kompetences centrā „Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola SAULES SKOLA”, Daugavpils Tūrisma un Tehnoloģiju tehnikumā.

16.martā plkst. 10.00 reģistrācija norisināsies portālā www.jaunatne.daugavpils.lv sadaļā NOMETNES.Vēršam uzmanību, ka reģistrācija ir paredzēta bērniem un jauniešiem no daudzbērnu ģimenēm. Saskaņā ar Bērnu un jauniešu vasaras nometņu īstenošanas kārtību , katrā nometnē tiek rezervēti 20% no kopējo vietu skaita bērniem un jauniešiem no daudzbērnu ģimenēm. Reģistrācija ilgs vienu nedēļu.

Pamata grupai reģistrācija sāksies 6.aprīlī plkst.10.00 un beigsies ne vēlāk kā piecas dienas pirms pēdējās organizētās vasaras nometnes sākuma datuma.

Jau tagad vietnē ir iespējams iepazīties ar nometņu programmām un citu svarīgu informāciju sadaļā NOMETNES.

SVARĪGI! Pieteikties ir iespējams neierobežotam nometņu skaitam, tomēr piedalīties ir iespējams tikai 2 no tām. Aicinām vecākus rūpīgi izvērtēt savu izvēli.