Te_ir_darbs_original

Meklējam Jaunatnes lietu speciālistu darbam Jauniešu iniciatīvu centrā!

Darbs uz nenoteiktu laiku

Darba vietaJauniešu iniciatīvu centrs (Raiņa iela 69)

Darba laiks:Darba dienās no plkst.16:00 līdz 20:00

Darba pienākumi: uzturēt kārtībā jauniešu iniciatīvu centru, organizēt dažādus jauniešu mērķauditorijas pasākumus un aktivitātes. Sniegt jauniešu vajadzībām un interesēm aktuālu informāciju.  Kopā ar jauniešiem izstrādāt projektus jauniešu interesējošās jomās, organizēt  dažādus galda spēļu vakarus, galda tenisu, novusu, galda hokeju, motivēt jauniešus pēc pašu iniciatīvas organizēt tematiskos vakarus.

Alga:580,00 EURpirms nodokļu nomaksas (pusslodze)

Prasības: vēlama augstākā izglītība, valsts valodas prasmes augstākajā līmenī, labas datorprasmes, prasme strādāt ar MS Office programmām un biroja tehniku, vēlme strādāt radoši un tev piemīt pašiniciatīva, labas saskarsmes un komunikācijas prasmes, pozitīva un atbildīga attieksme pret darbu, prasme patstāvīgi pieņemt lēmumus un organizēt savu darbu, saskaņā ar valsts un pašvaldības izvirzītajām prioritātēm jaunatnes politikas jomā.

Pieteikuma vēstuli, CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam iesniegt elektroniski, nosūtot uz sport@daugavpils.lv, vai personīgi Kandavas ielā 17A, Daugavpils, 304 kab. ar norādi „Pieteikums Jaunatnes lietu speciālista amatam”, līdz 2023.gada 18. maijam.