20220902-dsc07135-001_max_original


Iecienītais un tradicionālais jauniešu festivāls “Artišoks” šogad piedzīvos izmaiņas - festivāls būs ne tikai jauniešu, bet arī sporta, tāpēc šogad tas būs Jauniešu un Sporta festivālu “Artišoks”. Kā arī festivāla norises vieta un datums mainās uz vasaras vidu – 29. jūlijs Stropu centrālā pludmale un promenāde.

Festivāla programma plānojas plaša un daudzveidīga ar dažādām sporta aktivitātēm – galda teniss, karate, taekvondo, svarcelšana, orientēšanās, pludmales volejbols, Mamanet turnīrs, spīdvejs, motokross, loka šaušana, ūdens kaujas, videospēles, basketbols. Aktivitātes jauniešiem – muzikāls kubs “Zvaigznāja kubs”, meistarklases un daudz kas cits.

Festivālā plānotas dažas atpūtas zonas - “chill zona”

Šogad festivālā plānots uzņemt Latvijā pazīstamu un jauniešu iecienītu grupu “Singapūras Satīns”, pēc vakara koncerta notiks diskotēka.

Mums vēl ir dažas brīvas vietas dalībai festivālā, tāpēc aicinām jauniešu organizācijas, sporta klubus un biedrības pieteikties dalībai Jauniešu un sporta festivālā “Artišoks” ar savu programmu, meistarklasi, sacensībām. Pieteikšanās ŠEIT.

Meklējam arī čaklas rokas un gaišus prātus, kas var palīdzēt organizēt šādu vērienīgu festivālu kopā ar mums. Ja vēlies iesaistīties šī grandiozā pasākuma organizēšanā, piesakies ŠEIT.

Uzņēmej, ja arī Tev ir interese piedalīties festivālā “Artišoks” ar savu programmu, reklāmas stendu, ēdināšanas piedāvājumu raksti uz e-pastu inese.kalinina@daugavpils.lv, vai zvani Inesei - 28371887