Ek_fb_j%c5%abnijs-1080x1080px_dators_original

Eiropas Jaunatnes gadā tika uzsākta kampaņa „Acis vaļā”, lai informētu jauniešus par ES finansēto projektu iespējām un daudzveidību. Kampaņas ietvaros tiek veicināta pieredzes apmaiņa, kas gūta piedaloties un līdzdarbojoties jauniešiem aktuālajās ES programmās, dalīšanās ar noderīgiem padomiem, kā jauniešiem atrast sev piemērotāko ES projektu un pēc iespējas labāk izmantot sniegtās iespējas.

Ikviens, kurš piedalījās vai pašlaik darbojas kādā ES finansētā jaunatnes projektā,tiek aicināts piedalīties izaicinājumā – dalīties pieredzē un laimēt portatīvo datoru!

Seko līdzi kampaņai sociālajos tīklos, izmantojot tēmturi #acisvaļā! Iedvesmojies, dalies savā pieredzē un piedalies izaicinājumā!

#acisvaļā izaicinājuma noteikumi

Kampaņa norisinās digitālajā vidē no 2022. gada 15. jūnija līdz 2022. gada novembrim. Tā īstenošanā piedalās gan digitālā satura autori (ietekmētāji), gan jaunatnes organizācijas un biedrības.

Lai piedalītos izaicinājumā, dalībniekam ir nepieciešams:

1. Sociālo tīklu platformā Facebook vai Instagram publicēt bildi vai video, pastāstot par savu pieredzi ES jaunatnes projektā;

2. Atzīmēt draugu, kuru dalībnieks vēlas izaicināt dalīties ar lielisko pieredzi;

3. Atzīmēt @EiropasKomisija un pievieno tēmturi #acisvaļā.

https://latvia.representation.ec.europa.eu/kampana-acis-vala_lv