Vebinars_konsultantiem_-_lidzdaliba_2022_original

Tiek aicinātas pašpārvalžu atbalsta personas uz jaunā mācību gada atklāšanas vebināru "Jauns gads līdzdalībā", kas norisināsies tiešsaistē Zoom platformā 13.septembrī 15.00-17.00. Piesakies šeit: ej.uz/jaunsgads !

Tiešsaistes seminārā būs iespēja iepazīties savā starpā, uzzināt vairāk par atbalsta iespējām, resursiem un vadlīnijām darbam ar skolēnu pašpārvaldēm, kā arī uzzināt vairāk par skolēnu / audzēkņu līdzdalības lomu izglītības iestādes kvalitātes izvērtēšanas procesā.

Tiešsaistes semināra programma:

· Tehniskie jautājumi, iepazīšanās, tīklošanās

· Līdzdalības nozīme izglītības iestādes kvalitātei (Rolands Ozols, Izglītības kvalitātes valsts dienesta Kvalitātes novērtēšanas departamenta direktors)

· Pieejamie resursi, aktuālie projekti pašpārvaldēm, metodiskie materiāli, vadlīnijas un atbalsta iespējas

· Noslēgums un skats nākotnē

· 2022.gada konsultantu mācības un citas aktuālas atbalsta iespējas

Ar dalībniekiem kopīgā ceļā šajā tiešsaistes seminārā dosies pieredzējusi neformālās izglītības mācību vadītāja un jaunatnes darbiniece pašvaldībā un nevalstiskajā sektorā Sigita Skujiņa.

Tiešsaistes semināru organizē Valsts izglītības satura centrs sadarbībā ar biedrību “Pašpārvalžu atbalstam” Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes valsts politikas programmas 2021.-2023.gadam ietvaros.