Lavka_jaunieshi_original

2.septembrī Daugavpilī, Centrālajā parkā notiks jauniešu festivāls “Artišoks 2022. Iedvesma & Līdzdalība”. 2022. gads ir atzīts par Eiropas Jaunatnes gadu un tādēļ festivāla ietvaros notiks ne tikai koncertprogrammas, bet arī prasmju un zināšanu apgūšanas darbnīcas un meistarklases, sarunas, kurās kopā mēģināsim rast atbildi uz jautājumu, kā jaunietis var iedvesmot līdzcilvēkus un kopīgi darbojoties veicināt pilsētas un reģiona pievilcību un izaugsmi. Līdz 1.augustam aicinām pieteikties brīvprātīgos darbam festivāla veidošanas komandā.

 

Vienas dienas ietvaros ikvienam būs iespēja attīstīt savas kompetences un savu pašizpausmi (mākslas un radošuma valodu) tādās jomās kā kustība, deja, prezentācija, mūzika, vizualizācija, u.c. un dot savu pienesumu noslēguma performancē, kas notiks festivāla noslēgumā. Visas meistarklases un darbnīcas vadīs speciālisti un eksperti kopā ar jauniešiem, kas konkrētās prasmes jau ir apguvuši vai turpina attīstīt. Tādējādi veidosies konkrēto jauniešu ekspertu tīkls, kas turpmāk savas zināšanas un prasmes varēs nodot tālāk saviem vienaudžiem.

Festivālu organizē Daugavpils pašvaldības Kultūras pārvalde sadarbībā ar Izglītības pārvaldi, citiem sadarbības partneriem un līdzdarbojoties jauniešiem. 

 

Aicinām pieteikties jauniešus brīvprātīgajam darbam festivāla organizatoru komandā. Tev būs lieliska iepēja piedalīties visā festivāla veidošanas procesā, apgūt jaunas prasmes un pielietot tās.

Piesakies līdz 1.augustam aizpildot pieteikuma anketu https://aptaujas.daugavpils.edu.lv/418873

 

Papildu informācija:

Diāna Soldāne

Daugavpils pilsētas pašvaldības Kultūras pārvalde

t.: 28378679

e-pasts: diana.soldane@daugavpils.lv