Vebin%c4%81ri-mart%c4%81-pa%c5%a1p%c4%81rval%c5%beuatbalstamvisc_original

AICINĀM PIETEIKTIES VEBINĀRIEM "Pašpārvalžu pavasara salidojums" un "(sa)RUNĀT(ies)"

Pirms kāda laika aicinājām pašpārvalžu dalībniekus atzīmēt, kādas aktivitātes būtu noderīgas, kā arī ņēmām vērā citviet minētās vajadzības - atbilstoši tām martā organizējam divus vebinārus. Abiem vebināriem var pieteikties, aizpildot pavisam īsu anketu šeit: ej.uz/pasparvaldes-pasakumi.
24. martā 15.00-17.30 aicinām uz "Pašpārvalžu pavasara salidojumu" - tā būs iespēja satikt citus pašpārvalžu dalībniekus no visas Latvijas, dalīties idejās par pasākumu organizēšanu, mācīties no savām un citu kļūdām, plānot vēl atlikušos pāris mēnešus šajā gadā un ieskatīties arī nākotnē. Vebināru vadīs Sigita Skujiņa, pieredzējusi aktivitāšu veidotāja un neformālās izglītības mācību vadītāja. 
30.martā 15.00-17.30 aicinām uz vebināru-praktisku darbnīcu "(sa)RUNĀT(ies)", kurā runāsim, praktiski darbosimies un mācīsimies vairāk par aktivitāšu popularizēšanu, komunikāciju, citu skolēnu / audzēkņu iesaisti. Kā veiksmīgāk popularizēt savas aktivitātes? Vebināru vadīs Arta Citko, dizainere, koučs un jauniešu mentore. 

Vebinārus organizē Valsts izglītības satura centrs sadarbībā ar mums, biedrību "Pašpārvalžu atbalstam", Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2021.-2023.gadam ietvaros.



Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra aicina uz mācībām profesionālo izglītības iestāžu pašpārvaldēmVairāk par mācībām lasi: JSPA aicina uz mācībām pašpārvaldēm
Paldies par darbu, ko jūs ikdienā darāt!Droši sazinieties ar mums, ja ir kādi jautājumi, neskaidrības un / vai idejas!
--
Mieru un veselību vēlot,Biedrība "Pašpārvalžu atbalstam"E-pasts: pasparvalzu.atbalstam@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/pasparvalzu.atbalstamIG: www.instagram.com/pasparvalzu.atbalstam/