Nodarb_15-19_rezult%c4%81ti_original

Jauniešiem vecumā no 15 līdz 19 gadiem no 19.-25.februārī bija iespēja piereģistrēties 2022.gada vasaras nodarbinātības programmai. Katram jaunietim pēc reģistrēšanās uz norādīto e-pasta adresi tika nosūtīts kods, ar kura palīdzību var apskatīties, vai ir iekļauts pamatsarakstā.

Reģistrācijas rezultātus (pamatsarakstu) var apskatīties šeit. Lai vieglāk būtu sevi šajā sarakstā atrast, iesakām izmantot uz klaviatūras pogu “F3”, lai atvērtu meklēšanas joslu, kurā pēc tam ievadīt piešķirto kodu.

Turpmākās darbības:

Jauniešiem, kuri iekļauti pamatsarakstā, līdz 18.martam (ieskaitot), līdzi ņemot personas apliecinošu dokumentu, ir jādodas uz Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldi (Saules ielā 7, 6.kab.) un jāiesniedz šādi dokumenti:

- Medicīniskā izziņa no ģimenes ārsta (Veidlapa 027-u “Izraksts no ambulatorā/stacionārā slimnieka medicīniskās kartes”);

 - Vecāku apliecinājums (ja nav sasniegti 18 gadi), kuram obligāti jābūt parakstītam! Apliecinājumu var atrast majaslapā https://jaunatne.daugavpils.lv/  sadaļā “Nodarbinātība” pie “Noderīgie dokumenti” – Vecāku apliecinājums 15-19g. jauniešiem” vai nospiežot uz saites: https://jaunatne.daugavpils.lv/docs/apliecinajums15_19.doc.

 

Papildus informācija:

Olga Jefremova

27096500