246816563_849565869076888_6470954283094822080_n_original

13. oktobrī notika projekta "Kopā būt" pēdējā aktivitāte, kuras laikā projekta organizatori un pasākuma vadītāji, un dalībnieki dalījās pārdomās par rezultātiem. 

Pateicoties projektam, ģimenes pavadīja lietderīgi, sportiski un fiziski veselīgi brīvo laiku, saliedējās un uzlaboja attiecības, veicot kopīgus uzdevumus, sacenšoties gan komandās, gan individuāli, vairāk laika pavadīja kopā ar ģimenes locekļiem. Radot prieku par kopā būšanu pēc tik smagā pārbaudījumu laika karantīnas apstākļos un īpašas aizsardzības apstākļos COVID pandēmijas laikā.

Pateicoties projektam notika vairākas loka šaušanas apmācības un sacensības, kā arī attīstošas stratēģiskas un lomu spēles, kā arī veselību veicinošas āra spēles.

Notika spēles „BULTU KAUJAS” starp komandām ar lokiem un bultām ar mīkstiem uzgaļiem.

Notika Warhammer Underworlds (WU) galda spēle ar  detalizētām  miniatūrām.  WU ir līdzīga šaha spēlei, bet ar lielāku figūru un spēles laukumu variāciju. Šajā spēlē dalībnieku vienība piedalās izmisīgā cīņā (prāta, stratēģijas, loģiskas spēles gaitas noteikšanā), kas notiek dažādos spēles laukumos. Dalībnieku panākumus mēra slavas punktos, kurus var saņemt par uzdevumu izpildīšanu un pretinieku uzvarēšanu. Tas, kurš spēles beigās ir ieguvis visvairāk punktu kļūst par uzvarētāju!

Pasākums tika īstenots projekta  „Kopā būt” ietvaros,  pateicoties Daugavpils pilsētas domes budžeta programmas “Sabiedrisko organizāciju atbalsta fonds” sabiedrisko organizāciju finansiālajam atbalstam.

 

Informāciju sagatavoja:

Biedrība “IIC DINO”