Ghettogames_logo_blek_1300x_original

Ghetto Games komanda ir gatava atgriezties skolās, lai kopā ar Tevi un taviem skolas biedriem 2 stundu garumā iepazītos tuvāk un aktīvi izkustētos. Tik tikko sācies jaunais mācību gads, tāpēc nepalaid garām iespēju sākt to ne tikai aktīvi, bet arī ar jaunām iespējām un zināšanām, ko vari gūt kopā ar Ghetto Games komandas līderiem. Basketbols, futbols, florbols, dejošana vai cīņa - sporta veidu līderi ir gatavi izkustināt Latvijas skolas!

Arī šajā gadā pēc nelielas pauzes, ko ieturējusi visa pasaule, Ghetto Games komanda ir gatava atgriezties Latvijas skolās, lai turpinātu iepazīt jauniešus visos reģionos. Brauciena ietvaros, Ghetto Games komanda 2 stundu garumā organizē sportiskas aktivitātes un meistarklases/pieredzes stāstus ar biedrības līderiem, kas ir jauniešu viedokļu līderi. Pieredzes stāstu un meistarklašu ietvaros tiek stāstīts par to, kā no idejas nokļūt līdz tās īstenošanai, par to, kā mēs katrs varam un kāpēc mums vajadzētu būt aktīviem sabiedrības locekļiem un kā īstenot savu atbildību caur brīvprātīgo darbu. 2021.gadā Ghetto Games piedāvā tikties 10 Latvijas skolās, lai dalītos ar savu pieredzi un aktivitātēm.

Tāpēc nenokavē pieteikšanos. Tā noslēdzas jau 24.septembrī! Piesaki savu skolu pirmais!

Pieteikšanās: no 13.septembra līdz 24.septembrim.
Auditorija: jaunieši vecumā no 10 līdz 18 gadiem, no visām Latvijas pilsētām.

Skolas var pieteikties rakstot e-pastu uz ghettogamesmedia@gmail.com.

Pieteikumā jānorāda - skola, kontaktpersona, kuras klases piesakās, vēlamais laiks, datums! Pieteikums no skolas var būt arī radošs, pierādot, kāpēc Ghetto Games būtu jābūt tieši Tavā skolā.

Gaidīsim Tavas skolas pieteikumu!

Projekts tiek līdzfinansēts Jaunatnes valsts programmas 2021.gada budžeta ietvaros