Projekti-vebinars-1024x682_original

Lai iepazīstinātu pašvaldību jaunatnes lietu speciālistus, jaunatnes darbiniekus un citus jaunatnes jomā strādājošos ar projekta īstenošanu kā iespēju ilgtermiņa darba ar jaunatni plānošanā un īstenošanā, 26.aprīlī, plkst. 10.00, notiks vebinārs “Projekti kā daļa no ilgtermiņa darba ar jaunatni pašvaldībās”. Tas tiks rīkots vebināru cikla “Darbs ar jaunatni šodien un rīt” ietvaros. Dalībai vebinārā ir nepieciešams iepriekš reģistrēties.

Semināra mērķis ir sniegt iespēju pašvaldību jaunatnes lietu speciālistiem, jaunatnes darbiniekiem un citiem jaunatnes jomā strādājošiem ieraudzīt projekta īstenošanu kā iespēju ilgtermiņa darba ar jaunatni plānošanā un īstenošanā pašvaldībā. Projekts var būt neiztrūkstošs mozaīkas gabaliņš lielajā darba ar jaunatni bildē, tas var būt būtisks posms ceļā uz kāda darba ar jaunatni mērķa sasniegšanu.

Vebināra laikā diskutēsim par būtiskākajiem darba ar jaunatni jautājumiem un ar piemēriem ilustrēsim, kā ar projektu palīdzību var plānot un īstenot darbu ar jaunatni pašvaldībā efektīvāk un daudzveidīgāk, piesaistot tam arī papildu finansējumu.

Tiešsaistes seminārām ir aicināti pieteikties jaunatnes darbā iesaistītie, gan tie, kuri ikdienā strādā ar jauniešiem, gan tie, kuri vēl tikai plāno to darīt. Dalībai pasākumā nepieciešams reģistrēties šeit: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUldeqrrT8tHt1s30lrF8R3Y66cQfEmQTya

Vebinārs balstās uz JSPA izstrādāto metodisko materiālu “Projekti kā daļa no ilgtermiņa stratēģiskā darba ar jaunatni pašvaldība”. Vebināru vada materiāla autores ar vairāk nekā 15 gadu darba pieredzi jaunatnes jomā – Rudīte Muraševa un Ieva Upesleja, kā arī jaunatnes jomas pārstāvji no dažādām pašvaldībām dalīsies savos pieredzes stāstos.