Dsc_0362_big_original

Nometne ir jāapmaksā ar pārskaitījumu caur internetbanku vai banku norādot – nometnes nosaukumu, bērna vārdu, uzvārdu un personas kodu. 
Maksājuma uzdevums jānosūta uz e-pasta adresi jaunatne@daugavpils.lv .

Jaunatnes nodaļas darbinieki, saņemot maksājuma uzdevuma kvīti, nosūtīs līgumu uz Jūsu e-pasta adresi, kurš ir jāparaksta no Jūsu puses ar elektronisko parakstu un jānosūta atpakaļ. Jaunatnes nodaļa, saņemot elektroniski parakstītu līgumu, Jums izsūtīts abpusēji parakstītu līgumu un informācijas lapu par nometni.

* Ja nav elektroniskā paraksta, tad līguma parakstīšana notiks klātienē līdzi ņemot maksājuma uzdevumu – Jaunatnes nodaļā (Saules ielā 5a), iepriekš piesakoties pa tālruni 654 22309.

 

- Jūnija maiņas nometne ir jāapmaksā un jānoslēdz līgums no 21.aprīļa  līdz 13.maijam
- Jūlija maiņas nometne ir jāapmaksā un jānoslēdz līgums no 17.maija līdz 10.jūnijam
- Augusta maiņas nometne ir jāapmaksā un jānoslēdz līgums no 14.jūnija līdz 8.jūlijam

Bankas rekvizīti:
Daugavpils pilsētas dome 
Reģ. LV90000077325 
K.Valdemāra iela 1, Daugavpils 
SEB LV10UNLA0005011130526 
Swedbanka LV69HABA0001402041250 


Maznodrošinātas, daudzbērnu un trūcīgas ģimenes statuss 
Ja Jūsu ģimenei ir piešķirts maznodrošinātas vai trūcīgas ģimenes statuss, Jums jāsazinās ar Jaunatnes nodaļas darbinieku pa tālruni 654 22309, lai saņemtu Sociālā dienesta garantijas vēstuli un jāveic apmaksa par atlikušo summu.
Lūdzam pievērst uzmanību, ka Daugavpils pilsētas domes Sociālais dienests apmaksā tikai ēdināšanas pakalpojumu! 

* Ja Jums nav iespējas apmaksāt vai noformēt dokumentus norādītajā laikā, lūdzam informēt, zvanot pa tālruni 654 22309, lai nepazaudētu vietu nometnē. Ja līdz noteiktajam termiņam netiks apmaksāta nometne un noslēgts līgums, Jūsu bērna vietu aizņems bērns no gaidīšanas rindas. 
* Pēc reģistrācijas nav iespējams izmainīt Jūsu bērna saņemto vietu nometnē prioritātes kārtībā. 
* Nauda tiks atgriezta tikai par ēdināšanas pakalpojumu, ja bērns neapmeklēja nometni, laicīgi informējot nometnes pedagogu.