Lieldienas_stropos_2021_original

Straujiem soļiem ir atnācis un sācies skaistais pavasara laiks, kurš vienmēr sniedz iespēju pavadīt laiku aktīvi un aizraujoši. Lai gan šobrīd turpinās dažādi ierobežojumi, kuri skar arī sporta pasākumu norisi, šajās Lieldienas ikvienam būs iespēja tās pavadīt aktīvi un interesanti, piedaloties spēlē “Sporto Lieldienās Stropos”.

“Sporto Lieldienās Stropos” norisināsies no 1. līdz 5.aprīlim, Stropos. Piedalīties spēlē aicināts ikviens interesents gan individuāli, gan veidojot komandas vienas mājsaimniecības ietvaros.

Katram dalībniekam tiks piedāvātas 4 Stropu teritorijas zonas, kur tiks izvietoti Lieldienu olu attēli. Ir jāsameklē pēc iespējas vairāk Lieldienu olu attēli, jānofotografē tos un jāiezīmē savs maršruts kartē (ekrānšāviņš no sporta aktivitāšu aplikācijas, piem. Endomondo, Caynax Sports tracker un tt.).

Tāpat dalībniekiem jāizveido savu maršrutu, kas saistīts ar Lieldienu simboliem, piem. šūpoles, trusis utt. Izveidotais maršruts arī jāiezīmē kartē (ekrānšāviņš no aplikācijas). Dalībnieki tiek aicināti arī izveidot savu sportisko Lieldienu bildi.

Rezultāti – dalībnieka vārdu, uzvārdu, vai komandas nosaukumu, kontakttālruni, kartē iezīmētu maršrutu (ekrānšāviņu no aplikācijas), fotogrāfijas,  lūdzam sūtīt uz e-pastu: jevgenijs.simonovs@daugavpils.lv  līdz 5. aprīļa plkst. 24:00. Rezultāti tiks paziņoti 6. aprīlī.

Visi dalībnieki tiks apbalvoti ar dāvanām. Īpašas balvas saņem dalībnieki, kuri uzvarēs sekojošās nominācijās: Lieldienu olu mednieks (dalībnieks, kurš atradīs un nofotografēs lielāko Lieldienu olu skaitu), Lieldienu maršruts (Oriģinālākais maršruts, kurš saistīts ar Lieldienu simboliem, Sportiskākā Lieldienu bilde.

Nolikums www.daugavpilssports.lv

Veicot aktivitāti, stingri jāievēro Ministru kabineta 2020. gada 6. novembra rīkojumu Nr.655 "Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu" un Ministru kabineta 2020. gada 6. novembra noteikumus Nr.360 "Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai".

Piesaistītie faili: