33_original

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra (JSPA) turpina vebināru ciklu “Darbs ar jaunatni šodien un rīt” un aicina pieteikties tiešsaistes vebināriem janvārī. 

Vebināri paredzēti jaunatnes darbā iesaistītajiem, gan tiem, kuri ikdienā strādā ar jauniešiem, gan tiem, kuri vēl tikai plāno to darīt. Janvāra vebināros būs iespēja dzirdēt pieredzes stāstus no dažādām vietēja mēroga un starptautiskām organizācijām.

Dalībai vebināros ir nepieciešams iepriekš reģistrēties.

21. un 22. janvāra vebināros runāsim par starpnozaru sadarbību darbā ar jauniešiem sociālajā jomā un pašvaldībās. Apspriedīsim to, kā organizācijas nonāk līdz sadarbības meklējumiem, kādi ir šo sadarbību mērķi un ieguvumi, kā jaunatnes jomas pārstāvji tajās var iesaistīties.

21. janvārī, plkst. 10:30
Tiešsaistes seminārā “Starpnozaru sadarbība sociālajā jomā” pieredzē dalīsies Tukuma sociālā dienesta pārstāves un Valsts probācijas dienesta speciālisti.
Reģistrācija: https://ej.uz/Vebinars2101 

22.janvārī, plkst. 10:30
Tiešsaistes seminārā “Starpnozaru sadarbība – pašvaldību pieredze” ststos dalīsies Raunas novada uān Jūrmalas pilsētas jaunatnes lietu speciālistes, kā arī Tukuma pašvaldības pārstāvis. 
Reģistrācija: https://ej.uz/Vebinars2201 

26. janvāri, plkst. 10:30
Tiešsaistes diskusija “Jaunatnes darbinieku asociācijas izveide - citu valstu pieredzes stāsti”, kurā piedalīsies vairāku Eiropas valstu jaunatnes darbinieku asociāciju vadītāji. Diskusijas laikā būs iespējams iegūt informāciju par citu asociāciju izveides procesu un to ikdienas darbu, kā arī uzdot jautājumus.
! Vebinārs tiešraidē notiks angļu valodā, tulkojums būs pieejams vebināra ierakstā!
Reģistrācija: https://ej.uz/Diskusija2601