Yms_meistarklases_original

Jauniešu organizācija «Avantis» un «Young Media Sharks» jaunajā gadā dāvina iespēju jauniešiem no visas Latvijas piedalīties tiešsaistes meistarklasēs un kompetentu jomas pārstāvju pavadībā apgūt video veidošanas teorētiskās zināšanas un praktiskās iemaņas. Pateicoties Vācijas Federatīvās Republikas Ārlietu ministrijas atbalstam, meistarklases jauniešiem ir bez maksas.

Šāgada 16. un 17. janvārī jauniešiem no visas Latvijas būs iespēja piedalīties tiešsaistes meistarklasēs, kurās varēs apgūt foto un video veidošanas un montāžās pamatus un praktiskās iemaņas.

Foto meistarklases vadīs aģentūras «Picture Agency» dibinātājs, viens no pieredzējušākajiem fotogrāfiem Latvijā – Gatis Rozenfelds. Video un montāžas pamatus varēs apgūt pie «Young Media Sharks» jaunajiem speciālistiem Emīla Smiļģa un Mārtiņa Taukača. Emīls fotografējis, filmējis, montējis ļoti daudzus jauniešu projektus, veidojis reklāmu festivāla «Lampa» jauniešu programmai «Īssavienojums». Savukārt Mārtiņš Taukačs ir jauns, ambiciozs video jomas profesionālis, kas, pateicoties savām uzņēmējdarbības prasmēm un pieredzei video veidošanā, pilngadību oficiāli ieguvis 17 gados. Meistarklasē varēs arī smelties iedvesmu no populāro jauno mūzikas grupu klipu autora un reklāmas video veidotāja Elvja Lāča. Elvis ir veidojis video darbus gan Latvijas, gan ārzemju tirgum un pazīstams ar aizraujošo un unikālo pēcapstrādi. Viņš ir autors arī vairākiem mūzikas grupas «Singapūras satīns» videoklipiem.

Jaunieši meistarklasēs ne tikai apgūs teorētiskās zināšanas, bet arī paši radīs saturu. Pieteikties var līdz 14. janvārim vietnē https://ej.uz/YMH_piesakies.

 

Praktisko darbnīcu dalībnieku skaits ir ierobežots!

Meistarklases rīko «Avantis» un «Young Media Sharks». Atbalsta – Vācijas Federatīvās Republikas Ārlietu ministrija.

 

Plašāka informācija:

Ilona Bičevska,

«Young Media Sharks» producente,

info@avantis.lv