Unnamed_original

Ja Jūs esat brīvprātīgo vadītājs un interesējaties par piemērotām komunikācijas un sadarbības metodēm, tad Brīvprātīgo Vadītāju apmācības ir tieši Jums!

Apmācības sākas ar vebināru, kurā Jūs uzzināsiet par lieliskiem brīvprātīgo vadības rīkiem un metodēm. Pēc vebināra Jums un pārējiem dalībniekiem būs laiks vairāk izpētīt šos rīkus un metodes e-mācību vidē.

Apmācības noslēgsies ar web clinic - pasākumu, kurā Jūs varēsiet dalīties viedokļiem par apgūtajām metodēm un savu pieredzi to pielietošanā, dalīties idejās, kā tās labāk izmantot, kā arī padziļināt savu izpratni uzklausot citu dalībnieku viedokļus.

Apmācību laikā Jums būs lieliska iespēja iepazīties ar pārējiem dalībniekiem no dažādām Eiropas valstīm: Bulgārijas, Somijas, Ungārijas, Itālijas, Polijas, Portugāles, Rumānijas un Turcijas.
Metožu atlasē piedalījās brīvprātīgā darba un pieaugušo izglītības eksperti no visas Eiropas, apmācības notiek projekta VolExpo ietvaros, projektu finansē Eiropas Savienības Erasmus+ programma.

Dalība apmācībās ir bez maksas un tā notiks angļu valodā.
Lai iegūtu vairāk informācijas un pieteiktos apmācībām, lūdzu sazinieties ar mums:
info@fondssabiedribai.lv
Mob: 26558079
www.edibo.lv

NORISE

Mācības notiks e-mācību vidē ItsLearning, Jūs saņemsiet informāciju par tās lietošanu pēc pieteikšanās vienai no sesijām.
Vebinārs tiks ierakstīts un būs pieejams apskatei arī pēc tiešraides.

Ziemas sesija par komunikācijas un sadarbības prasmēm brīvprātīgo darbā no 26. novembra līdz 10. decembrim:
* Vebinārs 26. novembrī plkst. 11.30
* Pašmācību periods no 27. novembra līdz 9. decembrim
* Web clinic - 10. decembr plkst. 11.30