Plakats1_original

Karjeras nedēļas ietvaros tiešsaistē varēs iepazīties ar uzņēmējiem „Labāk vienu reizi redzēt, nekā 100 reizes dzirdēt”. Visas nedēļas garumā visiem interesentiem būs publiski pieejami google diskā trīs video fragmenti par vietējiem uzņēmējiem, kas stāstīs par savu darbu, veiksmēm un neveiksmēm, COVID-19 izaicinājumiem un attīstības perspektīvām. Klāt videomateriāliem nāks arī uzdevums, ko pedagogi varēs izskatīt kopā ar skolēniem par attiecīgo darba jomu.

 

28.oktobrī plkst. 14.00 – 15.30 notiks diskusija “Kā sadzirdēt sevi caur sevis izzināšanu un izvēlēties karjeras ceļu?”. Tā norisināsies ZOOM platformā, taču būs pieejama tiešraide Jaunatnes nodaļas facebook.com kontā – facebook.com/jaunatne.daugavpils.

 

Zoom diskusijā par to, kā “profesijas virpulī” atrast savējo caur sevis izzināšanu, piedalīsies pārstāvji no Jaunatnes starptautisko projektu aģentūras, LIAA Daugavpils Biznesa inkubatora, nodibinājuma „Iespējama misija”, Jauno speciālistu nodarbinātības programmas (www.nodarbinatiba.lv) un, iespējams, Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas pārstāvji. Pasākuma dalībnieki prezentēs savu iestāžu vai organizāciju piedāvātos instrumentus sevis izzināšanai karjeras kontekstā! Diskusiju moderēs Ieva Garjāne.

 

 

Papildu informācija:

Viktors Gallers

+37129847583
viktors.gallers@daugavpils.lv