Karjeras_konsult%c4%81cijas_original

Sākot ar 15. oktobri, Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes nodaļa aicina jauniešus uz bezmaksas karjeras konsultācijām, kuras notiek gan individuāli pēc iepriekšējā pieraksta klātienē, gan izmantojot Zoom platformu. Šis Jaunatnes nodaļas jaunais piedāvājums ir pieejams 9.-12. klašu skolēniem, studentiem, profesionālās izglītības audzēkņiem un tiem jauniešiem, kuri nemācās un nestrādā vai vēlētos mainīt studiju vai darba vietu.

Atšķirībā no citām vietām, Jaunatnes nodaļa piedāvā neformālāku saziņas veidu un individuālāku pieeju katram jaunietim. Kontaktinformācija – 29847583, viktors.gallers@daugavpils.lv. Konsultāciju laiks – trešdienās no plkst. 18.00 līdz 20.00, un piektdienās no plkst. 15.00 līdz 17.00. Pieteikties konsultācijām var šeit:https://ej.uz/mh4s

Daugavpilī jaunieši var izmantot dažāda veida atbalstu karjeras izvēles jomā: tās ir Izglītības pārvaldes un Daugavpils Universitātes Karjeras un iniciatīvu atbalsta centra konsultācijas, karjeras konsultanti skolās, kā arī speciālistu palīdzība Nodarbinātības valsts aģentūrā.

Jaunatnes nodaļa atgādina arī par citu bezmaksas palīdzības veidu jauniešiem – konsultācijas par dažādiem projektiem, kas pieejamas gan biedrībām, gan atsevišķām personām.

Sižetu sagatavoja Daugavpils pilsētas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.