Plakats_kontulacijas_karjera_original

 Katra jaunieša dzīvē atnāk brīdis, kad ir jāsper pirmo soli karjeras izvēlē, bet pēc tam otro un trešo... Karjeras veidošana ir nepārtraukts process, kura gaitā cilvēks izmanto informāciju par sevi un apkārtējo pasauli, analizē un pielieto to, lai izvēlētos savu nodarbošanās jomu un konkrētu profesionālo ievirzi.

Jauniešiem jau ir pieejami vairāki atbalsta mehānismi karjeras izvēles jomā: karjeras konsultācijas Izglītības pārvaldē, Daugavpils Universitātes Karjeras un iniciatīvu atbalsta centrā un skolās pie karjeras konsultantiem, ir iespēja saņemt noderīgu informāciju Nodarbinātības valsts aģentūrā, kā arī ir pieejami materiāli internetā.

Arī mēs, Jaunatnes nodaļas speciālisti, vēlamies atbalstīt jauniešus karjeras izveides procesā! Katru gadu mēs rūpējamies par vasaras nodarbinātības programmu jauniešiem, piedalāmies Ēnu dienā un līdzīgās aktivitātēs, kā arī organizējam pasākumus, kas sekmē jauniešu personīgo un profesionālo izaugsmi, savukārt, šobrīd vēlamies papildināt savu pakalpojumu klāstu arī ar karjeras konsultācijām.

Sākot ar 2020.gada 15.oktobri, Jaunatnes nodaļa piedāvā iespēju saņemt konsultācijas karjeras jautājumos:

· 9.-12. klašu skolēniem,

· profesionālās izglītības izglītojamiem,

· esošajiem un topošajiem studentiem,

· jauniešiem, kas nemācās un nestrādā,

· jauniešiem, kas vēlās mainīt studiju vai darba vietu.


Konsultācijas notiks trešdienās no plkst. 18.00 līdz plkst. 20.00 un piektdienās no plkst. 15.00  līdz plkst. 17.00 pēc iepriekšēja pieraksta klātienē vai caur ZOOM platformu!

Pieteikties konsultācijām var šeit:https://ej.uz/mh4s

 

Uz sadarbību!

Papildu informācija:

Viktors Gallers
Pedagogs – karjeras konsultants

+37129847583
viktors.gallers@daugavpils.lv