Efektiva_komunikacija-jsbambuss_original

No 16. līdz 18. oktobrim jauniešu studijā “BaMbuss” notiks trīs dienu mācības “Efektīva komunikācija”, kurās jaunieši varēs uzlabot savas  prasmes efektīvi komunicēt gan tiešsaistē, gan reālajā dzīvē.

Mācībām aicināti pieteikties jaunieši, vecumā no 13 – 20 gadiem, kas vēlas uzlabot savas  prasmes efektīvi komunicēt gan tiešsaistē, gan reālajā dzīvē.

Pieteikšanās līdz 11.oktobrim: https://ej.uz/efektivakomunikacija2020 !

Dalība mācībās ir bez maksas, tomēr dalībnieku skaits ir ierobežots. Apstiprinājums mācībām tiks nosūtīts uz dalībnieka e-pastu pēc pieteikšanās noslēguma.

Šo mācību mērķis ir attīstīt jauniešu kompetences iesaistīties cieņpilnā un konstruktīvā dialogā gan tiešsaistē, gan reālajā dzīvē. Mācību laikā dalībnieki attīstīs savas kristiskās domāšanas prasmes, konstruktīva un cieņpilna dialoga veidošanu,  naida runas atpazīšanu un rīcības soļus ar to sastopoties, kā arī veiks praktiskas komunikācijas aktivitātes.

Mācības vadīs Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras īstenotās programma ToT (Training of Trainers) dalībnieki – Evija Eglīte un Reinis Kristiāns Širokovs.

Papildu info, rakstot sociālajos tīklos un uz jsbambuss@gmail.com vai pa tālruni 26808042.

Mācības organizē Eurodesk Latvija informatīvā tīkla koordinators Nodibinājumu “Baltijas Reģionālais fonds” sadarbībā ar Jaunatnes starptautisko programmu aģentūru “Time To Move “ kampaņas ietvaros.