Loku_%c5%a1au%c5%a1anas_apm%c4%81c%c4%abbas_original

Biedrība “IIC DINO” organizē loka šaušanas apmācības projekta “Attīstošo spēļu klubs” ietvaros. 2020.gada 22.septembrī  Daugavpils Jauniešu neformālās izglītības centrā (Varšavas iela 45) notika kārtējās nodarbības, kuru laikā dalībnieki turpināja slīpēt pareizo stāju, bultas turēšanas paņēmienu, kā arī trenējas šaut, ņemot vērā vēja pretestību. Daudzas bultas tika salauztas, bet tas bija tā vērts, jo nodarbības noslēgumā dalībnieki prata trāpīt dažāda lieluma mērķos un dažādās pozīcijās.

29.septembrī  plkst.  15.00 Daugavpils Jauniešu neformālās izglītības centrā turpināsies projekta aktivitātes – Sports kā izglītojošs un sociāli iekļaujošs instruments “Bultu kaujas”. Aktivitāšu laikā jaunieši apgūs loka šaušanas mākslu – kā pareizi turēt loku, kā to stiegrot, kā pareizi uzvilkt bultu utt.

Oktobrī tiek plānoti pārgājieni, galdu spēļu pasākumi, fotoorientēšanās sacensības, radošā darbnīca – Warhammer.  Vairāk informācijas par plānotajiem projekta pasākumiem var atrast biedrības „IIC DINO” mājaslapā www.iicdino.xyz.

“Šo jaunatnes iniciatīvas projektu pilnībā finansē Eiropas Sociālā fonda projekts Nr.8.3.4.0/16/I/001 “Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” (PuMPuRS).

 

Informāciju sagatavoja:

Biedrība “IIC DINO”