Vlcsnap-2030-09-03-17h34m51s423_med_original

Šo sestdien, 5. septembrī, no plkst. 15:00 līdz 22:00 Dubrovina parkā notiks 10. jubilejas festivāls "Artišoks - 2020". Šis Daugavpils domes Jaunatnes nodaļas organizētais pasākums tiks atzīmēts ne tikai ar plašu programmu visu vecumu bērniem, bet arī ar īpašo svētku noformējumu un konkursiem ar vērtīgām balvām.

Kā vienmēr, "Artišokā" būs iespējams iepazīties ar noderīga un interesanta laika pavadīšanas iespējām Daugavpilī - jauniešu organizācijas rādīs un stāstīs, kā mūsu pilsētā var sevi attīstīt mākslā, sportā un kultūrā, uzturot plašu interešu loku un piekopjot veselīgu dzīvesveidu. Festivāla mazos viesus izklaidēs animatori un baltais kosmosa robots, bet gaisotni radīs mūzika un izrādes uz lielās skatuves. Ikviens varēs iejusties arī ielu dejotāja vai grafiti mākslinieka lomā.

"Artišokā" būs iespējams gan vērot jaunos sportistus, gan pašiem piedalīties vingrinājumos un sacensībās, izmēģinot sevi tādās disciplīnas kā svarbumbu celšana, futbols, bokss, biatlons un ielas basketbols. Reģistrēties iepriekš nav nepieciešams - to varēs izdarīt uz vietas, un, ja jūs atnāksiet viens, jums obligāti atradīs komandu.

Meistarklases, paraugdemonstrējumi un sporta pasākumi notiks no plkst. 15:00 līdz 18:00, tam sekos koncertprogramma ar īpašiem viesiem: Juliju Mayer, “Patrisha” un grupu “Singapūras Satīns”.

Dalība visās “Artišoka 2020” aktivitātēs ir bez maksas. Papildus informācija – Jaunatnes nodaļas mājas lapā www.jaunatne.daugavpils.lv vai pa tālr. 26075318, 654 22300.

Sižetu sagatavoja Daugavpils pilsētas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.