Computer-1245714_960_720_original

No 2020.gada 3. līdz 5.augustam Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes nodaļa organizēs Jauniešu līdzdalības apmācības „Brīvs un prātīgs!”, kuras notiks atpūtas bāzē „Virogna” (Vīrogna, Višķu pagasts, Daugavpils novads).

Apmācībās dalībnieki uzzinās par sociālo mediju mārketingu (SMM), kas ir pilnvērtīgs mārketings 2020.gadā, kā arī par dažādu sociālo platformu izmantošanu, mūsdienu sociālo vadību, mārketingu un komunikācijas stratēģiju.

Apmācības vadīs mārketinga speciālisti, projektu vadītāji, blogeri, jaunuzņēmēji un e-uzņēmēji, SMM speciālisti, digitālās komunikācijas praktiķi, jaunatnes lietu speciālisti un jauniešu līderi.

Ja vēlies, lai Tava organizācija būtu konkurētspējīga, ja Tev ir motivācija, bet trūkst iedrošinājuma, zināšanu vai prasmju, ja Tevi interesē, kā piesaistīt cilvēkus, un, ja vēlies attīstīt sadarbības iespējas ar citām organizācijām, AICINĀM Tevi kļūt par līderi un piedalīties apmācībās!

Vietu skaits ir ierobežots. Apmācības paredzētas personām, kuras ir sasniegušas 18 gadu vecumu. Pieteikties uz apmācībām var līdz 29.jūlijam vai kamēr ir brīvas vietas. Lai pieteiktos, uz e-pastu jaunatne@daugavpils.lv jānosūta savs vārds un uzvārds, vecums, tālr. numurs, e-pasts, kā arī pārstāvētās organizācijas nosaukums. Pieteikties var arī zvanot uz tālr. numuru 27028209. Apstiprinājums par dalību apmācībās tiks nosūtīts uz pieteikumā norādīto e-pastu.


Papildu informācija:

Artjoms Pučinskis

27028209

Piesaistītie faili: