Social-media-423857_960_720_original

Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes nodaļa, izvērtējot jaunatnes lietas Daugavpilī, konstatēja kompetenču trūkumu attālinātā darbā ar jauniešiem. Ievērojot noteiktos drošības pasākumus un prasības saistībā ar  Covid-19 pandēmiju, šobrīd ir ierobežota biedrību darbība, kuras ikdienā jauniešiem piedāvā lietderīga brīvā laikā pavadīšanas iespējas. Pašlaik jauniešiem trūkst komunikācijas ar apkārtējiem, iespējams, arī nākošajā mācību gadā jauniešiem būs jākomunicē, izmantojot datorus un viedierīces.

Ņemot vērā jau iegūto karantīnas pieredzi un iepriekš minēto, 3 dienu laikā Jaunatnes nodaļa organizēs jauniešu līdzdalības apmācības „Brīvs un prātīgs!” biedrību pārstāvjiem, kuri piedāvā apmācības un aktivitātes jauniešiem ar mērķi integrēt jaunas informācijas tehnoloģijas darba procesā.

Jauniešu līdzdalības apmācības „Brīvs un prātīgs!” notiks no 2020.gada 3. līdz 5.augustam atpūtas bāzē „Virogna”. Apmācību laikā dalībnieki uzzinās par sociālo mediju mārketingu (SMM), kas ir pilnvērtīgs mārketings 2020.gadā, kā arī par dažādu sociālo platformu izmantošanu, mūsdienu sociālo vadību, mārketingu un komunikācijas stratēģiju.

Ja vēlies, lai Tava organizācija būtu konkurētspējīga, ja Tev ir motivācija, bet trūkst iedrošinājuma, zināšanu vai prasmju, ja Tevi interesē, kā piesaistīt cilvēkus, un, ja vēlies attīstīt sadarbības iespējas ar citām organizācijām, AICINĀM Tevi kļūt par līderi un piedalīties apmācībās!

Tiks nodrošinātas apmācības trenera vadībā par tēmām:

1. Kas ir blogs?

2. Digitālā vizītkarte, digitālā komunikācija.

3. Pašprezentācija sociālajos tīklos, video CV, apmācību organizēšana tiešsaistē.

4. Sociālo mediju mārketings (SMM).

5. Kā strādāt attālināti ar darbiniekiem un klientiem? Kā nodarboties ar biznesu attālināti? Priekšrocības un trūkumi.

6. Nepieciešamais tehniskais nodrošinājums attālinātam darbam, blogingam, tiešsaistes pasākumu un aktivitāšu organizēšanai.

 

Ja esi motivēts ieguldīt savas zināšanas, prasmes un laiku jaunatnes lietu  pilnveidei, veicinot pozitīvas pārmaiņas, kļūsti par līderi un piedalies apmācībās!

Vietu skaits ir ierobežots. Apmācības paredzētas sākot no 18 gadu vecuma. Pieteikties uz apmācībām var sākot no 23. līdz 29.jūlijam vai kamēr ir brīvas vietas. Lai pieteiktos, uz e-pastu jaunatne@daugavpils.lv jānosūta savs vārds un uzvārds, vecums, tālr. numurs, e-pasts, kā arī pārstāvētās organizācijas nosaukums. Pieteikties var arī zvanot uz tālr. numuru 27028209. Apstiprinājums par dalību apmācībās tiks nosūtīts uz pieteikumā norādīto e-pastu.

 

Papildu informācija:

Artjoms Pučinskis

27028209