Digit%c4%81la_viz%c4%abtkarte_original

Daugavpilī ir ļoti daudz aktīvu, motivētu un radošu jauniešu, kā arī pieaugušo, kuri strādā ar bērniem un jauniešiem ar pilnu atdevi nevalstisko organizāciju sektorā.

Tajā pašā laikā Daugavpils pilsētā ir daudz jauniešu, kuri tikai uzsāk “sevis meklēšanas ceļu”, paplašinot interešu loku vai iestājoties universitātē. Jaunieši meklē domubiedrus, vēlas iesaistīties esošajās aktivitātēs, vēlas veikt brīvprātīgo darbu, bet īsti nezin, kur spert pirmo soli!

Tieši šim nolūkam Jaunatnes nodaļa plāno izveidot publiski pieejamu datu bāzi (bibliotēku) ar informāciju par biedrībām, kuras darbojas ar jauniešiem, un jauniešu iniciatīvas grupām, lai informācija par piedāvājumu sasniegtu interesentus.

 

Katras organizācijas „digitālā vizītkarte” izskatīsies šādi:

- video sižets (1 minūte);
- īss apraksts par biedrības darbību;
- saite sociālajos tīklos;
- organizācijas kontaktinformācija.

 

Ja Jūsu organizācija ir ieinteresēta un vēlas piedalīties digitālās vizītkartes izveidē, bet nav saņēmusi personīgu uzaicinājumu, Jaunatnes nodaļa aicina Jūs aizpildīt elektronisku pieteikumu (skatīt https://ej.uz/tf64 ), lai maksimāli efektīvi organizētu mūsu sadarbību šīs iniciatīvas ietvaros.

Elektroniskajā pieteikumā norādiet informāciju par Jūsu organizāciju un Jums ērtāko laiku, kad Jaunatnes nodaļas darbinieki var ierastie pie Jums, lai uzņemtu video sižetu.

 

Papildu informācija:

Viktors Gallers
Tālr.: +371 29847583
E-pasts: viktors.gallers@daugavpils.lv