Lavka_a2_original

LAVKA sāk jauno sezonu ar aktuālu tēmu - (r)emigrāciju, jo daudziem nācās saskarties ar to, ka viņu tuvinieki vai draugi aizbrauca strādāt vai studēt uz ārzemēm. Bet pēdējā laikā ir saskatāma patīkama tendence - atgriešanās dzimtenē, tāpēc šoreiz ar saviem stāstiem uz soliņa dalīsies cilvēki, kuri atgriezās atpakaļ un nolēma realizēt sevi un savas idejas dzimtajā pilsētā un ārpus tās.

 

Ar savu pieredzi dalisies:

Anita Ozoliņa, kaķu kafejnīcas “Kotoffski” vadītāja;

Jeļena Jonāne, “Escape Room Daugavpils” vadītāja”|;

Artjoms Abaras, grupas "Maffiz" dibinātājs/frontman;

Juris Šadurskis, "JuRita mini zoo" īpašnieks.

 

LAVKA komanda aicina visus 18.jūlijā plkst.18:00 apmeklēt pasākumu Daugavpils Inovāciju centra amfiteātrī (Vienības iela 30). Ieeja brīva!

 

Pasākuma valodas: krievu, latviešu.

Pasākuma laikā tiks veikta foto un video filmēšana!

 

Lūgums apmeklētājus izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt pasākumu, ja ir elpceļu infekcijas slimības simptomi, kā arī ja ir noteikts pienākums ievērot pašizolāciju, mājas karantīnu vai stingras izolācijas nosacījumus.

 

“Konkurss “Remigrācijas sekmēšanas pakalpojumi pašvaldībās” tiek rīkots Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) prioritārā pasākuma 2019.-2021. gadam “Diasporas likuma normu īstenošanai (Atbalsta pasākums remigrācijas veicināšanai “Reģionālās remigrācijas koordinators”)  ietvaros”

 

*LAVKA – sarunu cikls uz soliņa, kas ir veltīts dažādām tēmām, par kurām neformālā gaisotnē aicinātie viesi dalās savā pieredzē.