Medialab_baltija_original

NVO "New East" uzsāk jauno izglītības programmu, lai attīstītu Baltijas reģiona jauniešu medijus un medijpratību. Jau 14. jūlijā Daugavpilī notiks MEDIA LAB: БАЛТИЯ praktiskais žurnālistikas kurs jauniešiem no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

14. jūlijā notiks kurss MEDIA LAB: БАЛТИЯ jauniešiem, kuri interesējas vai strādā žurnālistikas un mediju jomā. Programma notiks krievu valodā, dalība programma ir bez maksas. Lekcijas un meistarklases vadīs žurnālisti un redaktori no "Chayka" un "Solyanka"- Latvijas krievvalodīgajiem medijiem.

Visa MEDIA LAB: БАЛТИЯ kursa programma ietver praktiskus uzdevumus pirms un pēc meistarklasēm Daugavpilī. Visi programmas dalībnieki saņems sertifikātus. Dalībniekiem no Lietuvas in Igaunijas organizatori sedz ceļu un izmitināšanas izdevumus.

Reģistrācija ir atvērta līdz 6. jūlijam. Vietu skaits ir ierobežots. 

Reģistrācija: https://forms.gle/NACTtif6fzwvy3k98

 

Programma MEDIA LAB: БАЛТИЯ tika izveidota sadarbība ar ZINC Networks atbalstu un ar mērķi attīstīt un popularizēt aktīvās jauniešu iniciatīvas Baltijas valstīs, radīt radošu un kvalitatīvu saturu krievu valodā, kā arī attīstīt medijpratību jauniešu vidū.

 

Vairāk: https://www.facebook.com/events/742834606541093

 

Informācija:

“New East” valdes priekšsēdētājs

Joren Dobkiewicz

+371 2013 30 20

thisisneweast@gmail.com