Viktor%c4%abnas_rezult%c4%81ti_original

5.jūnijā noslēdzās aizraujoša viktorīna „Zini vai mini”, kura norisinājās Daugavpils pilsētas dzimšanas dienas nedēļas ietvaros. Viktorīnu organizēja Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes nodaļa un Jauniešu dome sadarbībā ar Daugavpils Krievu kultūras centru.

Viktorīna „Zini vai mini” notika sociālajā vietnē facebook.com Jaunatnes nodaļas kontā, izraisot lielu interesi un aktivitāti. Viktorīna tika rīkota ar mērķi motivēt Latvijas iedzīvotājus, jo īpaši jauniešus būt zinātkāriem, erudītiem un mīlēt Daugavpils pilsētu, kā arī ar mērķi noteikt zinošāko cilvēku par Daugavpils pilsētu. Pārbaudīt savas zināšanas varēja jebkurš Latvijas iedzīvotājs. Viktorīnā tika uzdoti dažādi jautājumi par Daugavpils pilsētu un piedāvāti 3 atbilžu varianti, no kuriem bija jāizvēlas viena pareizā atbilde.

 

Viktorīnas “Zini vai mini” rezultāti:

· Viktorīnas uzvarētājs un portatīvā skaļruņa „JBL CHARGE 4” ieguvējs ir  Ņikita Rižakovs, kurš vienīgais atbildēja pareizi uz visiem jautājumiem.

· Vispacietīgākā viktorīnas dalībniece, kura pirmā neizlaida nevienu jautājumu ir Renata Repina, līdz ar to iegūst JBL austiņas.

· Pirmais, kurš atbildēja uz visiem jautājumiem un pieļāva tikai 1 kļūdu, ir Nikolajs Aleksejevs, un balvā iegūst USB-flash atmiņu.

 

Pēc balvām var ierasties uz Jaunatnes nodaļu (Saules iela 5a, Daugavpils) sākot no 11.jūnija.

 

Jaunatnes nodaļa izsaka pateicību visiem dalībniekiem un atbalstītājiem.

 

Papildu informācija:

Daugavpils pilsētas domes

Jaunatnes nodaļa

jaunatne@daugavpils.lv