Konference_original

2020.gada 7.maijā notika pieredzes apmaiņas un tīklošanās konference, lai iepazīstinātu Rīgas nevalstiskās organizācijas (NVO) ar Latgales reģiona pašvaldību un NVO sadarbību.

Konferences laikā uzstājas pārstāvji no Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta, Latvijas Sieviešu invalīdu asociācijas „Aspazija”, biedrības “Dienvidlatgales NVO atbalsta centrs”, Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes nodaļas, Rēzeknes Nacionālo biedrību kultūras nama, Dagdas jauniešu biedrības “Dagne”, Preiļu novada domes un biedrības “Preiļu rajona partnerība”. Pasākumu moderators bija Dienvidlatgales NVO atbalsta centra koordinators Oskars Zuģickis.

Attālinātās konferences ietvaros Rīgas un Latgales reģiona pašvaldību un NVO pārstāvji dalījās ar pieredzi un labas prakses piemēriem par nevalstiskā sektora un pašvaldību sadarbības modeļiem, kopīgi īstenotajiem pasākumiem un partnerības stiprināšanu.

Konferenci rīkoja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Projektu un sabiedrības integrācijas nodaļas Nevalstisko organizāciju atbalsta sektors jeb NVO nams sadarbībā ar biedrību “Dienvidlatgales NVO atbalsta centrs”. NVO namā Rīgas un Latvijas reģionu savstarpējās pieredzes apmaiņas un tīklošanās konferences jau kļuvušas par ikgadēju tradīciju.