Nometne_darot_g%c5%abstu_6_original

Šobrīd ir ļoti aktuāls jautājums, kas notiks ar bērnu un jauniešu vasaras nometnēm un jauniešu nodarbinātības programmu. Neskatoties uz ārkārtas situāciju valstī, Jaunatnes nodaļa turpina realizēt abas programmas, kā iepriekš tika plānots. Tomēr nometņu ceļazīmju izpirkšana šobrīd nav sākusies, kā arī pastāv iespēja, ka jaunieši vasaras sākumā nevarēs sākt strādāt.

Jauniešu vasaras nodarbinātības programmas realizēšana ir atkarīga no tā, vai ārkārtas situācija turpināsies un karantīna tiks pagarināta, kā arī kādi ierobežojumi tiks piemēroti vasarā, bet tas viss būs zināms tikai maijā. Tiklīdz situācija izskaidrosies, būs saprotams, kas notiks ar jauniešu nodarbinātības programmu šajā vasarā. Visticamāk, ka tikai vasaras otrajā pusē jaunieši varēs uzsākt darbu, bet pagaidām ir jāgaida valdības lēmums.

Bērnu un jauniešu vasaras nometņu realizācija arī pagaidām ir zem jautājuma zīmes, jo pastāv ierobežojums, ka šobrīd nedrīkst pulcēties grupās, kur ir vairāk par 2 cilvēkiem. Ja šis ierobežojums netiks atcelts vasaras periodā, tad nometnes nevarēs apmeklēt. Šī iemesla dēļ lūdzam nometņu ceļazīmes neizpirkt, par izpirkšanas datumiem ziņosim Jaunatnes nodaļas mājaslapā www.jaunatne.daugavpils.lv.

Jaunatnes nodaļa informēs Jūs par abu vasaras programmu realizāciju norisi, tiklīdz situācija valstī izskaidrosies. Saudzēsim viens otru!

 

Jaunatnes nodaļa