2_original

Hey! Young Folks LV startē ar jaunu izaicinājumu “Saglabā savu ritmu”, kurā var piedalīties visi ieinteresētie.

 

Jauniešu organizācijas sporta entuziasti aicina pieņemt izaicinājumu sākot ar 28. martu: reizi divās dienās Young Folks LV instagramā @yfsport_lv parādīsies dažādi sporta uzdevumi, kas būs jāizpilda: - jānofilmē, kā jūs šo uzdevumu izpildījāt- jānopublicē to instagrama storijos, obligāti atzīmējot organizatorus @yfsport_lv, @youngfolksofficial un norādot mirkļbirku #youngfolks_sport

Izaicinājums būs saistīts ar skriešanu, pamatvingrinājumiem un vingrinājumiem, saistītiem ar balansu. Ņemsim vērā arī risinājumu radošumu! 


Kā parādījās šāda izaicinājuma ideja? 


Viss sākās ar YF sport kustības dalībniekiem/cēm - šī YoungFolksLV organizācijas kustība ļauj pusaudžiem un jauniešiem nodarboties ar sportu un dzīvot aktīvi, saskaņā ar interesēm un fizisko sagatavotību. Jaunieši regulāri nodarbojās ar sportu: spēlē volejbolu, organizē pārgājienus, piedalās skriešanas maratonos un nodarbojās ar jogu. Šīs izaicinājums iedvesmu ir guvis no ar vīrusu saistītas ārkārtas situācijas: izaicinājuma organizatori ir pārliecināti, ka tas viss nav iemesls aizmirst par sportu. 


Lai pieteikt savu dalību, lūdzu: 
1. Pieseko līdzi @youngfolkslvofficial un @yfsport_lv instagramā

2. Atzīmē komentāros draugus, kuru gribētu izaicināt!

3. Izveido publikāciju savā profilā, atzīmējot @youngfolkslvofficial @yfsport_lv un norādot mirkļbirk #youngfolks_sport. 


Aktīvāki izaicinājuma dalībnieki saņems vērtīgas balvas!