2018_fla_in%c4%81ra_m%c5%abrniece_original

Ir izsludināta pieteikšanās uz SSE Riga projektu „Jauno līderu akadēmija / Future Leaders Academy 2020”. Pieteikuma anketa pieejama šeit: https://www.sseriga.edu/future-leaders-academy

Programmas laikā ir paredzēts tikties un diskutēt ar Latvijas labākajiem žurnālistiem, politiķiem, sabiedrības līderiem. Šogad savu dalību projektā ir apstiprinājis arī Latvijas Valsts prezidents Egils Levits.

Programmas mērķis ir izglītot, iedvesmot un attīstīt jaunos, potenciālos Latvijas politiķus un sabiedrības līderus vecumā no 18 līdz 27 gadiem. Ja Tevi interesē politika, ja saisti savu nākotni ar Latvijas un pasaules attīstību, gribi iepazīties ar līdzīgi domājošiem jauniešiem un ekspertiem, kā arī esi gatavs pilnveidot savas līderības un komunikācijas prasmes – piesakies!

Programma norisināsies piecas nedēļas nogales maijā un jūnijā, un apmācības būs saistītas gan ar Latvijas un pasaules problēmu padziļinātu izzināšanu, gan ar līderības un komunikāciju prasmju attīstību, kā arī sniegs iespēju tikties ar Latvijas un Eiropas ekspertiem, lai veidotu kontaktu tīklu. Pati programma noslēgsies ar jauniešu uzstāšanos sarunu festivāla “LAMPA”, kurā būs iespēja prezentēt savu vīziju par Latvijas attīstību.

Programmas pamata darba valoda ir latviešu ar atsevišķām lekcijām angļu valodā. Dalībnieku piedalīšanos programmā apmaksā Zviedrijas vēstniecība Latvijā ar Zviedru institūta atbalstu.

Programmas pamatdarbība norisināsies Rīgas Ekonomikas augstskolā / Stockholm School of Economics in Riga (SSE Riga), Strēlnieku ielā 4a, Rīgā.

Programmas norises datumi*:

15.-17.maijs;

22.-24.maijs;

5.-7.jūnijs;

12.-14.jūnijs;

19.-21.jūnijs - Sarunu festivāls LAMPA.

 

· Piektdienās – no plkst. 17:00 līdz 21:30 (izņemot 19.06, kad paredzēta palikšana pa nakti viesnīcā);

· Sestdienās - no plkst. 09:30 līdz 17:00 (izņemot 20.06, kad paredzēta palikšana pa nakti viesnīcā);

· Svētdienās - no plkst. 09:30 līdz 15:00.

* Programmas dalībniekiem obligāti ir jābūt pieejamiem visos datumos, izņemot pēkšņus vai objektīvi attaisnojošus iemeslus kādā no datumiem.

Dalībai programmā tiks izvēlēti 15-20 Latvijā dzīvojoši jaunieši. Dalībniekiem no Latvijas reģioniem tiks kompensēti arī transporta izdevumi un nodrošināta viesnīca Rīgā. Pieteikties dalībai programmā var līdz 2020. gada 1. aprīlim. Atbilde par dalību tiks sniegta līdz 2020.gada aprīļa vidum. Pieteikumam obligāti ir jāpievieno motivācijas video (maksimālais garums 2 minūtes).

Pieteikuma anketa šeit: https://www.sseriga.edu/future-leaders-academy

Papildus informācija:

Ieva Birka, Programmas „Future Leaders Academy” vadītāja

ieva.birka@sseriga.edu