Q29lfhnp_original

Informējam, ka 6.februārī plkst.12:00-13:00 notiks vebinārs “Darba projektu iespējas jauniešu nodarbināšanai”, kuru rīko Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra sadarbībā ar Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociāciju.

Vebinārs būs pieejams šajā linkā: https://zoom.us/j/475378082 , Meeting ID: 475 378 082

Vebināra laikā būs iespējams uzzināt, kādas iespējas jauniešu nodarbināšanai darba devējiem piedāvā programmas “Eiropas Solidaritātes korpuss” Darba projekti. Vebināra laikā varēs gūt atbildes uz šādiem jautājumiem:

- Kādu finansiālu atbalstu jauniešu nodarbināšanai varēs saņemt?

- Kādiem kritērijiem jāatbilst jaunietim?

- Kāda veida organizācijas var pieteikties projekta īstenošanai?

- Kā pieteikties projekta īstenošanai?

Potenciālajiem projektu pieteicējiem, kuri vēlas iesniegt projekta pieteikumu jau līdz 2020.g. 5.februārim, un kuriem jau ir skaidra projekta ideja, ir iegūta Kvalitātes zīme (vai vismaz iesniegts pieteikums tai), ir pieejams mentora atbalsts projekta pieteikuma izstrādē.

 

Jautājumu gadījumā:

1) par programmas “Eiropas Solidaritātes korpuss” nosacījumiem Darba projektiem un Kvalitātes zīmes iegūšanu, lūdzam sazināties ar JSPA Projektu vadības un uzraudzības daļas projektu koordinatori Līgu Skrastiņu, t.67356240, e-pasts: liga.skrastina@jaunatne.gov.lv

2) par mentora atbalsta saņemšanu, lūdzam sazināties ar JSPA Starptautiskās sadarbības un atbalsta daļas vecāko projektu vadītāju Janu Priednieci, t.67356258, e-pasts: jana.priedniece@jaunatne.gov.lv

 

 

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra ir sagatavojusi prezentāciju par Eiropas Solidaritātes korpusa Darba projektiem, skatīt pielikumā.

Piesaistītie faili: