2_original

Daugavpils BJSS sporta kompleksā norisinājās Starptautiskais Karatē turnīrs „Baltic Funakoshi Cup - 2019”, ko organizēja Daugavpils Karatē Akadēmija „LFSKA” sadarbībā ar Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādi “Sporta pārvalde”.

Zēni un meitenes no Baltijas valstu karatē klubiem savās vecuma grupās cīnījās par godalgām divās disciplīnās: KATA (kompleksi) un KUMITE (divcīņas).

Kopumā tika sadalīti 30 medaļu komplekti un 10 Kausi „Baltic Funakoshi Cup”, kuri tika pasniegti labākajiem karatistiem, kas savās vecuma grupās KATA un KUMITE disciplīnās kopsummā uzrādīja visaugstāko rezultātu.

Daugavpili pārstāvēja mūsu Karatē Akadēmijas „LFSKA” (prezidents Andrejs Komars, 7. dans) karatisti, kas sīvā konkurencē izcīnīja: 4 pirmās vietas (Mareks Dekterevs, Veronika Bogdanova, Viktorija Kokina – Zeļenko un Andrejs Ļaļins), 10 otrās vietas (Igors Šarovs, Artjoms Sokolovs, Sergejs Kirejevs, Andrejs Ļaļins, Veronika Bogdanova, Alīna Čelnova un Laura Aleksejeva) un 8 trešās vietas (Sergejs Kirejevs, Maksims Družiņins, Andrejs Ļaļins, Artemijs Jevsejevs, Daņila Makarenkovs, Laura Aleksejeva un Veronika Bogdanova).

 Daugavpilī palika trīs Superkausi „Baltic Funakoshi Cup - 2019”. Uzrādot lieliskus sniegumus savās vecuma grupās, Superkausus ieguva Veronika Bogdanova, Andrejs Ļaļins un Laura Aleksejeva.

Visiem goda viesiem un klubu vadītājiem tika pasniegtas piemiņas dāvanas ar mūsu pilsētas simboliku, bet par godu Daugavpils karatē 40. gadadienai – īpaši atzīmēti visi Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” karatē Meistari: Maksims Kirejevs, Valērijs Kukjans, Vitālijs Goršečņikovs, Irēna Medņikova, Evita Miglāne, Alvis Ivanovs, Jurijs Orehs, Ēriks Medņikovs un Jevģēnijs Sergejevs, kas kopā ar Akadēmijas „LFSKA” vadītāju Andreju Komaru, iegulda lielu darbu karatē attīstībā mūsu pilsētā un karatē tradīciju saglabāšanā.

Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” administrācija pateicas visiem čempionāta viesiem un dalībniekiem par lielisku Karatē pasākumu!

 

Detalizētāka informācija pieejama Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” mājaslapā: www.karateshotokan.lv

 

Autors: info „LFSKA”