Iic_dino_original

Biedrība "IIC Dino" ir noslēgusi projekta "Attīstošo spēļu klubs aktivitātes". Paldies visiem aktīvajiem jauniešiem un sadarbības partneriem par piedalīšanos un iesaistīšanos visās aktivitātēs. Tās bija brīnišķīgas tikšanās 2 mēnešu garumā, kura laikā gan "IIC Dino" komanda ar jauniešiem, gan jaunieši savā starpā iepazinās un ar visiem izveidojās kontakts un sadarbība. To pierādīja pēdējās aktivitātes, kuru laikā jaunieši savās skolās varēja novadīt spēli "Bultu kaujas" saviem klasesbiedriem.Paldies arī skolu direktoriem, kuri bija pretimnākoši un ļāva izmantot savas skolas telpas.

Šo divu mēnešu laikā darba ritms bija ļoti spraigs: Iepazinām loka šaušanas mākslu, iemācījāmies spēlēt spēli "Bultu kaujas", uzzinājām vairākas spēles variācijas; Aktivitāšu laikā iepazinām arī Daugavpils vēsturi, organizējot mācību ekskursiju un gatavojoties tai. Barbekju "pārtijā" jautri pavadījām laiku runājoties, reflektējot un spēlējot aktīvās rotaļas un spēles; Iejutāmies brīvprātīgo lomā apciemojot dažādas iestādes Daugavpilī; Tikāmies arī ar dažādu profesiju pārstāvjiem – speciālistiem, iepazīstot dažādas profesijas un mēģinot izkristalizēt savējo; Mācījāmies organizēt un vadīt sabiedriskus pasākumus un novadījām Fotoorientēšanās sacensības, kā arī organizējām foto izstādi; Iepazinām attīstošo galda spēli "Warhammer", mācījāmies arī modelēšanu un konstruēšanu, šīs spēles ietvaros, veidojot spēles figūriņas, kā arī mācījāmies figūriņas izkrāsot pareizajos toņos. Un bija iespēja piedalīties starptautiskajā "Warhammer" turnīrā, iepazīstot dažādus "Warhammer" figūriņu varoņus un spēles tehnikas.

“Šo jaunatnes iniciatīvas projektu pilnībā finansē Eiropas Sociālā fonda projekts Nr.8.3.4.0/16/I/001 “Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” (PuMPuRS)

 

Informāciju sagatavoja:

Biedrība “IIC Dino”