Ledus_halle_20!_original

Daugavpils Ledus halle šogad atzīmē savus 20 pastāvēšanas gadus. Par godu jubilejai pasākumi norisināsies šajā piektdienā, 29.novembrī, Ledus hallē.  Pasākumā būs iespēja baudīt gan paraugdemonstrējumus, gan atbalstīt spēlētājus un atcerēties visu, kas paveikts šajā laikā.

Svētku pasākums tiks atklāts plkst. 16.30, kad uzstāsies Daugavpils Ledus sporta skolas daiļslidošanas nodaļas slidotāji ar lieliskiem paraugdemonstrējumiem. Uzreiz pēc tam plkst. 16.45 paraugdemonstrējumus sniegs hokeja nodaļas hokejisti, kuriem noteikti būs ko parādīt.

Plkst. 17.00 ikviens būs gaidīts Ledus hallē, kad notiks sadraudzības spēle starp HK Dinaburga un Daugavpils izlasi. Spēle solās būt īpaši aizraujoša, jo Daugavpils izlases komandā spēlēs hokeja čempionāta visu komandu pārstāvji, kuri ir gatavi cīnīties ar “Dinaburga” spēlētājiem, kuri, savukārt, šogad spēlē Latvijas čempionātā.

Svētku izskaņā, plkst. 19.00,  ikvienam būs iespēja slidot un izbaudīt lieliskas emocijas, ko sniedz slidošana un varbūt tas būs reizē lielisks veids, kā sagatavoties ziemas aktivitātēm.

Paralēli sportiskām aktivitātēm, visus apmeklētājus gaidīs patīkami pārsteigumi un konkursi!

Daugavpils Ledus halli uzsāka būvēt 1999.gada maijā un tā paša gada novembrī jaunā sporta bāze tika atklāta apmeklētājiem un sportistiem. Ledus hallē arī šobrīd turpina trenēties daiļslidotāji un hokejisti, norisinās pilsētas čempionāti hokejā, dažādas sacensības un turnīri. Šobrīd galvenā hokeja komanda ir HK “Dinaburga”, kura šajā sezonā startē Latvijas čempionātā. Tāpat Ledus hallē kādreiz savu karjeru uzsācis izcilais daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs, vairāki izcili hokejisti, piemēram, Edgars Apelis, Ēriks Ševčenko, Artūrs Ševčenko, Maksims Osipovs, kā arī NHL draftētais Kristiāns Pelšs.