Popviktor%c4%abna_original

Biedrība “M&Y” (Music and Youth) aicina mūzikas mīļotājus piedalīties muzikālajā konkursā-viktorīnā, kas paredzēta vidusskolēniem un studentiem.

Pasākums Pop-viktorīna ir līdzīgs brein-ringa formātam par aizrobežu pop un rokmūziku, sākot no žanra klasikas 50-60-jos gados līdz aktuālajiem hītiem. To organize biedrība “M&Y” sākot no 1999.gada. Konkurss ilgst līdz ar mācību gadu, paredzēts skolēniem un studējošajai jaunatnei.

Pop-viktorīna ir komandu spēle (2-6 cilvēki). Katra komanda mēnesī izspēlē vienu spēli un pēc katras spēles komandas saņem nelielas muzikālas balvas. Tās komandas, kurām ir lielāks punktu skaits, iziet pusfinālā un tad finālā.

Spēle parasti ilgst 1,5 stundu. Spēles diena variējas, saskaņojot ar komandām dalībniekiem. Īpaša gatavošanās nav nepieciešama, vajag tikai sekot notiekošajam mūzikas pasaulē.

Pop-viktorīnas laikā Jūs uzzināsiet daudz ko jaunu par rietumu pop un rock mūziku, tās vēsturi un pašām jaunākajām tendencēm, redzēsiet jaunākos klipus, parādīsiet, ko zināt paši, turklāt  Jūs sastapsiet domu biedrus no citām skolām.

Kas ir vajadzīgs – interese un vēlēšanās.

Vieta – Jauniešu neformālās izglītības centrs (Varšavas 45), 204.kab.

Laiks – vienu reizi mēnesī pēc stundām, plkst. 16.00.

Kas ir jāizdara? – Sastādiet komandu no 2-6 cilvēkiem un piesakieties pa tālruni 22378828!

 

Papildu informācija

22378828