Img-20191001-wa0000_original

Biedrība “IIC DINO” ir veiksmīgi uzsākusi projekta “Attīstošo spēļu klubs” aktivitātes.  2019.gada 1.oktobrī jaunieši un projekta īstenotāji tikās Daugavpils pilsētas domes Jauniešu neformālās izglītības centrā, Varšavas ielā 45, kur iepazinās gan savā starpā, gan ar projekta īstenotājiem, kā arī aktīvi iesaistījās projekta ietvaros plānotajās aktivitātēs – Sports kā izglītojošs un sociāli iekļaujošs instruments “Bultu kaujas” un Radošās laboratorijas PMP jauniešiem un viņu ģimenēm “Bultu kaujas”. Aktivitāšu laikā jaunieši apguva loka šaušanas mākslu (kā pareizi turēt loku, kā to stiegrot, kā pareizi uzvilkt bultu, utt.). Kad loka šaušanas pamati tika apgūti, jauniešiem bija iespēja arī sadalīties komandās un sacensties komandu spēlē “Bultu kaujas”. Šajā komandu spēlē uzvarēja komanda ar nosaukumu “Bow masters”.

Aktivitāšu beigās tika norunāts tikties 3.oktobrī, kad jaunieši nostiprinās savas prasmes loka šaušanā un iesaistīsies komandu spēles “Bultu kaujas” treniņā. Visi interesenti, kas vēlas patrenēties loka šaušanā tiek aicināti pievienoties aktivitātēm šodien, 3. oktobrī, Daugavpils pilsētas domes Jauniešu neformālās izglītības centrā, Varšavas ielā 45.

 “Šo jaunatnes iniciatīvas projektu pilnībā finansē Eiropas Sociālā fonda projekts Nr.8.3.4.0/16/I/001 “Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” (PuMPuRS).

 

Papildu informācija:

Artjoms Pučinskis

28276276