5_original

24.septembrī PIKC Daugavpils tehnikumā notika Audzēkņu līdzpārvaldes pirmā darba sanāksme un tikšanās ar Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes nodaļas speciālistiem.

Sanāksmes gaitā jauniešiem tika stāstīts arī par līdzdalības iespējām Daugavpilī, par priekšrocībām būt sabiedriski aktīviem, kā arī par dalību jauniešu organizācijās. Jaunatnes nodaļas speciālisti konsultēja par līdzpārvaldes izveidi un tās darba organizēšanu, kā arī uzaicināja tehnikuma studentus uz Jauniešu domi.

Sanāksmes laikā tika apstiprināti Daugavpils tehnikuma Audzēkņu līdzpārvaldes vēlēšanu nolikums un Audzēkņu līdzpārvaldes valdes vēlēšanu kārtība. Vēlēšanu komisija, kura tika izveidota un apstiprināta sanāksmē, pirmās sēdes darba kārtībā izvēlējās un apstiprināja Audzēkņu līdzpārvaldes vēlēšanu datumu – 8.oktobri. Savu kandidatūru Daugavpils tehnikuma audzēkņi var pieteikt līdz 27.septembrim.

PIKC Daugavpils tehnikums ir viens no pirmajiem, kurš realizē Jaunatnes nodaļas piedāvāto darbā ar jaunatni modeli izglītības iestādēs. Jaunatnes nodaļas speciālisti pateicas Jurim Ostrovskim, Ludmilai Lukjanskai un PIKC Daugavpils tehnikuma kolektīvam par sadarbību.

 

Informāciju sagatavoja:

Jaunatnes nodaļas sabiedrisko attiecību speciāliste

Gunta Jerlikova

jaunatne@daugavpils.lv