Jpg-545_original

Sestdien, Daugavpils Cietoksnī notiks skrējiens “Daugavpils-Mežciems”, kuram šobrīd ir pieteikušies gandrīz 600 dalībnieki gan bērnu skrējieniem, gan lielajiem startiem. Skrējiena pamatlicēji ir Daugavpils skrējēji un aktīvisti, kuri ilgu gadu garumā rūpējas par to, lai šis vēsturiskais skrējiens notiktu un pulcētu ne tikai Daugavpils pilsētas, bet arī citu pilsētu skrējējus.

 Šogad skrējiens norisināsies Daugavpils Cietoksnī, starts tiks dots pie Marka Rotko centra. Plkst. 11:00 bērnu skrējieni, savukārt, plkst. 13:00 5km, 10km un 5km nūjošana.

Bērni varēs skriet 200m, 700m un 2 km garas distances. Aktīvākie skrējēji varēs doties 5 km vai 10 km garā trasē. Šogad 5 un 10km distances ir sertificētas, lai sportistu uzrādītais rezultāts šajā skrējienā, tiktu ieskaitīts individuālajā kopvērtējumā. Savukārt, nūjotāji varēs piedalīties nūjošanas distancē 5 km garumā.

Reģistrēties skrējienam bezmaksas var līdz rītdienai, 26.septembrim, mājaslapā: www.sportlat.lv . Reģistrējoties skrējienam sacensību dienā, 5km, 10km un 5km nūjošanai būs jāmaksā 20 EUR.

Numurus izņemt varēs jau piektdien, 27.septembrī, Daugavpils Tūrisma informācijas centrā, no plkst. 15:00 līdz 18:00. Savukārt, sestdien, 28.septembrī, numurus varēs izņemt no plkst. 10:00, Daugavpils Cietoksnī.

Visi skrējiena dalībnieki saņems piemiņas medaļas no 54.skrējiena “Daugavpils-Mežciems”, mazākos skrējiena dalībniekus priecēs animatori, transformers Bamblbi un piepūšamās atrakcijas. Pasākumu vadīs sporta žurnālists, sporta ziņu vadītājs Lauris Lizbovskis.

Informācija pieejama arī šeit: http://www.daugavpilssports.lv/sports/mezciema-skrejiens 

Ikviens var piedalīties skrējienā gan kopā ar ģimeni un draugiem, aktīvi pavadot laiku, gan cenšoties uzstādīt jaunu personīgo rezultātu.

Tiekamies jau šo sestdien, Daugavpils cietoksnī!