Vlcsnap-2029-08-27-11h07m25s693_original

Pēdējās vasaras dienas Daugavpilī solās būt ne vien ļoti siltas, bet arī ļoti spilgtas un jautras. Par to parūpējās Daugavpils domes Jaunatnes nodaļas un Sporta pārvaldes darbinieki, kuri sagatavoja ugunīgu diskotēku Esplanādes parkā un pirmo Sporta festivālu Centrālajā parkā.

Diskotēka “Atvadoties no vasaras” sāksies 30.augustā, plkst. 19:00 aiz Daugavpils Universitātes laboratorijas korpusa (Parādes iela, 1) un turpināsies līdz plkst.22:00. Paralēli savas aktivitātes prezentēs dažādas pilsētas jauniešu organizācijas. Skeitparks būs atvērts skeitbordu, skūteru un BMX faniem. Jaunatnes nodaļas pārstāvji ir pārliecināti, ka šis pasākums būs lielisks iemesls satikties ar draugiem pēc atvaļinājumiem un pirms jaunā mācību gada sākuma.

Nākamajā dienā, 31. augustā, no plkst. 12:00 Centrālajā parkā norisināsies Sporta festivāls, kura galvenais mērķis būs parādīt Daugavpils sporta skolu un klubu daudzveidību. Sākot ar akrobātiku un beidzot ar svarbumbu celšanu - gan jaunieši, gan pieaugušie varēs uzzināt par iespējām darboties visdažādākajās disciplīnās. Vienlaikus parkā norisināsies vairākas liela un maza mēroga sacensības boksā, volejbolā, basketbolā, svarcelšanā, kā arī spēkavīru turnīrs “Best Nordic Strong Men”.

Festivāla laikā ieplānots arī skolu gadatirgus, kurā vecāki varēs atrast visu nepieciešamo jaunajam mācību gadam, kā arī īpaša lekcija par onkoloģiskām slimībām un to profilaksi.

Sižetu sagatavoja Daugavpils domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.